U arrestua se ishte pa dokumente, burri që mbledh kanoçe shpërthen në lot në gjykatë: Kam 7 fëmijë, nëse s’më jepni motorin më ktheni në qeli

Një burrë i moshës 40 vjeç nuk u shfaq aspak i gëzuar kur gjyqtari i komunikoi se po e nxirrte nga burgu nën një masë tjetër sigurimi, që ai të shkonte në shtëpi dhe të kujdesej për fëmijët. E.R. sipas burimeve shpërtheu në lot dhe i trishtuar tha: “Nëse nuk më ktheni dhe motorin mos … Vazhdoni me leximin e U arrestua se ishte pa dokumente, burri që mbledh kanoçe shpërthen në lot në gjykatë: Kam 7 fëmijë, nëse s’më jepni motorin më ktheni në qeli