Më 5 gusht të këtij viti, idea e një cifti nga Korca për të udhëtuar me helikopter ditën e dasmës për pak sa nuk përfundoi në tragjedi. Aksush nuk  e priste që helikopteri me të cilin dhëndri po shkonte të merrte nusen te rrëzohej gjatë uljes në mes të qytetit. Manovrimi i gabuar i pilotit në helikopter bëri që gjatë uljes mjeti të përplasej me një pemë. Për fat nuk pati të lënduar vec shkatërrimit të mjetit fluturues.


Por duke qenë se kompania e kishte siguruar helikopterin në shoqërinë INSIG, në vlerën e 500 mijë eurove, në më pak se dy muaj u dëmshpërblye në shumën e plotë të dëmit. Si pjesë e shoqërisë së sigurimeve ‘Eurosig group’, INSIG ndjek të njëjtën filozofi’ mbrotjen e klientëve nga humbjet financiare dhe pagesë te dëmeve në kohë reale.

  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri
  • foto galeri

Sigurimi i pronës, biznesit, banesës apo gjithçkaje tjetër në EUROSIG Group (Eurosig dhe Insig), është investimi më i mirë që mund të bëhet për të ardhmen pasi si një kompani e standardeve europiane cdo dëmtim i investimit të siguruar dëmshpërblehet.

(BalkanWeb)