HYSENBELLIU GROUP kërkon të punësojë individë energjikë, të motivuar, me potencial dhe integritet të lartë


Vend i hapur pune për Auditues i Brendshëm:


Kërkesat për pozicionin e Audituesit të Brendshëm:


 

  • Të ketë mbaruar studimet e larta në degen Financë;
  • Të ketë njohuri të shkëlqyera të kontabilitetit dhe Financës 5;
  • Të ketë eksperiencë pune në fushën e prodhimit dhe ndërtimit;
  • Të ketë eksperiencë pune mbi 10 vjet;
  • Të ketë eksperiencë pune në fushën e auditimit të brendshëm jo më pak se 3 vjet;
  • Të ketë aftësi shumë të mira raportimi;
  • Pëparësi kanë kandidatët që kanë njohuri të mira të gjuhës angleze.

 

Nëse jeni të interesuar të aplikoni për këtë pozicion, lutem dërgoni një letër motivimi dhe CV-në tuaj në: hr@ihb-group.com.al  Ju bëjmë me dije se, vetëm kandidatët e kualifikuar, do të kontaktohen për intervistë.

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb