HYSENBELLIU GROUP kërkon të punësojë individë energjikë, të motivuar, me potencial dhe integritet të lartë


 Kërkesat për pozicionin e financierit :


  • Të ketë mbaruar studimet e larta në Fakultetin Ekonomik ,dega e kontabilitetit;
  • Të ketë njohuri të mira në njohjen e programit financiar dhe Financë 5;
  • Të ketë eksperiencë pune mbi 10 vjet;
  • Të ketë njohuri në drejtim të njohjes së legjislacionit fiskal;
  • Të ketë aftësi shumë të mira raportimi;
  • Përparësi kanë kandidatët që kanë njohuri të mira të gjuhës angleze .

Nëse jeni të interesuar të aplikoni për këtë pozicion, lutem dërgoni një letër motivimi dhe CV-në tuaj në: hr@ihb-group.com.al  Ju bëjmë me dije se, vetëm kandidatët e kualifikuar, do të kontaktohen për intervistë.


Për informacione të mëtejshme ,kontaktoni në :0682036680.

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb