HYSENBELLIU GROUP kërkon të punësojë një Drejtor të Përgjithshëm Finance, i/e cili/a do të menaxhojë nga ana ekonomiko-financiare të gjitha shoqëritë e grupit.


Kërkesat për pozicionin e Drejtorit të Financës:


  • Të ketë mbaruar arsimin e lartë në Fakultetin Ekonomik, dega Finance;
  • Të njohë shumë mirë standartet ndërkombëtare të kontabilitetit dhe Finance 5;
  • Të ketë njohuri shumë të mira të legjislacionit fiskal;
  • Të ketë njohuri shumë të mira të planifikimit dhe zhvillimit të problemeve ekonomiko- financiare;
  • Të ketë eksperiencë pune mbi 10 vjet në fushën e prodhimit, të ndërtimit dhe aktiviteteve tregtare;
  • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze

 


Nëse jeni të interesuar të aplikoni për këtë pozicion, lutem dërgoni një letër motivimi dhe CV-në tuaj në: hr@ihb-group.com.al.

Ju bëjmë me dije se, vetëm kandidatët e kualifikuar mbi bazën e kerkesave të mësipërme, do të kontaktohen për intervistë.

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb