Lëvizje planetesh që do të sjellin ndryshime e surpriza dhe jo pak vendime për shumë shenja të zodiakut këtë muaj.

Astrologu Jorgo Pulla sjell për “BalkanWeb” horoskopin e plotë për 12 shenjat për muajin korrik të vitit 2018-të. Si do jetë ky muaj për të gjitha shenjat, çfarë ju pret? Kush prej jush do jetë shenja më me fat? Lexojeni parashikimin e yjeve.

DASHI
Të përgjithshmet: Ky muaj ju bën të dukeni më të interesuar në përgjegjësitë tuaja familjare dhe çfarë është e rëndësishme në familje. Fuqia emocionale që keni është jetike për t’iu qëndruar rrethanave. Planifikimi planetar i jep rëndësi çështjeve në shtëpi dhe familje, duke lënë prapa çështjet e karrierës dhe njohjes sociale.

Në të njëjtën kohë, ndikimi që jep Afërdita nga Luani ju shtyn të nxirrni fytyrën tuaj sociale dhe të merreni me çështje që kanë të bëjnë me të tjerët ose të merreni me marrëdhëniet tuaja me të tjerët. Ju mund të arrini shumë nëse përshtatni veten tuaj me rrethanat e mjedisit tuaj.

E kaluara është aty dhe nuk janë pak ato herë që do të fajësoni fatin për atë që keni jetuar. Asgjë nuk është e pakuptimtë. Këtë muaj do të nevojitet të këmbëngulni për vështirësitë dhe të provoni qëndrueshmërinë tuaj.

Parashikimet në dashuri: Sipas parashikimeve tuaja, jeta juaj emocionale dhe sidomos për ju që ndani jetën tuaj të përditshme me partnerin tuaj, do të jetë mjaft zbavitëse dhe e kënaqshme. Afërdita që lëviz tek Luani ju jep shprehje miqësore, sjellje joshëse dhe aftësi për të krijuar një klimë të këndshme. Ju do të keni mundësi të kaloni kohë me partnerin tuaj dhe të shijoni me të momentet të lumtura dhe kënaqësie edhe nëse qëndroni në shtëpi.

Ngrohtësia dhe momentet e bukura nuk do të mungojnë, kështu që do të jeni të lumtur ta shijoni këtë kohë. Edhe një shtatzëni është shumë e mundur…Hëna e re në 13 tek Gaforrja ka një ndikim në familje dhe tani do të jetë shumë më e lehtë për të bërë ndryshimet që dëshironi në marrëdhënien tuaj.
Pas datës 23 qëDielli hyn tek Luani mundësitë për aventura të reja nuk do mungojnë për ju.

Parashikimet profesionale: Në profesion presin një tërheqje  relative të këtij muaji, pasi Urani dhe Neptuni lëvizin retrospektivisht. Duhet të jepni kohë për gjërat që zhvillohen, në mënyrë që pikëpamjet t’ju favorizojnë dhe zhvillimet t’ju japin kënaqësinë që kërkoni në këtë fushë.

Aktiviteti ekonomik nuk pritet të jetë shumë i gjallë këtë muaj. Gjërat janë neutrale, pa surpriza. Pra, nëse jeni gati të rrezikoni ose investoni, ndoshta duhet ta mendoni dy herë. Transaksionet financiare, do të jenë të favorshme për xhepin tuaj, ndërkohë anëtarët e familjes tuaj pritet t’ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja. Edhe miqtë e vjetër është e mundur të përfshihen në aktivitetet tuaja financiare dhe të jenë ndihmëse.

Ndikimi i Hënës: Më 13/7, eklipsi diellor, e cila ndodhet tek Gaforrja dhe në shtëpinë tuaj të katërt diellore, krijon dëshirën për të lëvizur ose ndryshuar dekorimin e shtëpisë tuaj. Përveç kësaj, kjo ju shkakton probleme në lidhje me familjen tuaj. Më 27/7, eklipsi i përgjithshëm i Hënës tek Ujori ju bën të ndiheni “të ndarë” midis dy fushave të rëndësishme të jetës, miqësisë dhe dashurisë. Gjithashtu ndjeni se nuk merrni kuptueshmërinë që dëshironi nga fytyrat tuaja miqësore. Organizoni më mirë ditën tuaj të përditshme me Hënën në rrugë boshe.

DEMI
Të përgjithshmet: Për këtë muaj parashikimet janë më shumë se optimiste sa i përket marrëdhënieve, financave dhe shëndetit. Nga ana tjetër, çështjet e karrierës ose do të kenë ndonjë inerci ose do të zhvillohen më ngadalë se sa dëshironit. Kjo kërkon më shumë vëmendje nga ju në këtë fushë. Në të njëjtën kohë, çështjet familjare kërkojnë pak kohën tuaj.

Me Afërditën tek Luani deri në 10 të muajit, luftoni për të balancuar nevojat tuaja me ato që janë përreth jush. Ndonjëherë mund të ndiheni të shqetësuar për energjinë që duhet t’i kushtoni çështjeve të palëve të treta. Sipas përkufizimit, ju e doni pavarësinë tuaj dhe doni të lëvizni në mënyrë autonome, por do të thirreni të tregoni përshtatshmërinë që të arrini të ecni përpara.

Çështje bashkëpunimi do t’ju shqetësojnë, në mënyrë që të përmirësoni marrëdhëniet tuaja me të tjerët. Këtë muaj duket se do të shpëtoni nga “egoja” dhe do të merreni me njerëzit që ju rrethojnë për të zgjidhur çështjet, të përmirësoni situatat, të zhvilloni marrëdhëniet.

Parashikimet në dashuri: Lajmet për jetën tuaj emocionale janë të gëzueshme. Ky sektor fiton harmoni dhe ndjeshmëri të madhe. Me Afërditën që kalon tek Virgjëresha, keni nevojën të vendosni në një rregull marrëdhënien tuaj personale me partnerin. Mund të ketë mosmarrëveshje për çështje të ndryshme, por këto janë pasojat e rindërtimit. Në çdo ndryshim ka një reagim, prandaj mos shpërtheni për çdo përplasje të vogël. Hëna e re tek Gaforrja do të krijojë trazira në jetën e atyre që janë të angazhuar,  gjithashtu mund të ketë dhe një shtatzëni. Nëse kërkoni të gjeni gjysmën tjetër, ky muaj është në mënyrë të paracaktuar për të arritur të gjeni veten në një situatë që do t’ju lejojë të angazhoheni  në përmbajtje dhe përgjegjësi.

Parashikimet profesionale: Parashikimet për profesionin parashikojnë sfida që kërkojnë kohën e tyre për të kapërcyer. Urani planeti i karrierës suaj, lëviz retrospektivisht me qëllim që të mos ndihmojë në përfundimin e çështjeve të punës tuaj. Ndoshta vonesat sjellin pasivitet. Trazirat e përkohshme priten gjatë javës së dytë të muajit. Por sa i përket financave tuaja, lajmi është i mirë. Do të gjeni mënyra për të krijuar zgjidhje që do t’ju nxjerrin nga problemet. Gjithashtu, është momenti ku një ide e mirë mund të hapë rrugën për ju për të fituar para, më shumë se mesatarja. Familja gjithashtu do luajë një rol të rëndësishëm në fitimet tuaja financiare. Ajo disi punon si katalizator dhe ju ndihmon të fitoni para.

Ndikimi i Hënës: Më 13 të muajit, eklipset Diellor tek  Gaforrja dhe shtëpia e tretë diellore ju mundësojnë të ndryshoni mekanizmat tuaj të komunikimit. Sidoqoftë, duhet të jeni shumë të kujdesshëm gjatë lëvizjeve tuaja dhe sidomos kur drejtoni makinën, pasi nuk përjashtohet të bëhen aksidente. Në 27/7, eklipsi i Hënës tek Ujori dhe horizonti i horoskopit tuaj diellor ju bën të ndiheni të pasigurt në lidhje me imazhin tuaj publik dhe të gabuar në lidhje me qëllimet tuaja personale.

BINJAKËT
Të përgjithshmet: Për ju që jeni Binjakë, muaji korrik pritet të jetë i mirë në aspektin shëndetësor, financiar dhe detyrimet martesore. Natyrisht, duhet të harroni qëllimet tuaja profesionale për një kohë. Ky muaj nuk ju ndihmon të bëni hapa të mëdha në këtë fushë, kështu që ndoshta do të lëvizë në mënyrë të rregullt. Sa i përket detyrimeve tuaja, do të jenë në ballë. Ju dëshironi të jeni seriozë në lidhje me çështjet tuaja, prandaj duket se do të ketë nevojë për të kërkuar ndihmë nga palët e treta, të cilat do të jenë shumë të dobishme. Me Merkurin tek Luani joshja juaj do të jetë intensive dhe do të arrini t’i çudisni ata përreth jush. Dinamizmi juaj, megjithatë, duket të jetë i kufizuar nga rruga retrospektive, që nga 26 e tutje. Në këtë kohë, ka mundësi që të përjetoni momente të pavendosmërisë dhe konfliktit të brendshëm. Tregoni tolerancë dhe mos u mundoni të mbani gjithmonë frenat në çdo gjë që mund të ndodhë.

Parashikimet në dashuri: Sa i përket ndjenjave tuaja, nuk duket se ka ndonjë vështirësi të veçantë të bashkëjetoni me gjysmën tjetër ose të bëni hapin të afroheni me gjysmën tjetër. Natyrisht, ky muaj nuk është një prej atyre që mund të merrni lehtë vendimin e madh për të ecur përpara me angazhimin ose formalizimin. Megjithatë do të keni mundësi të kaloni së bashku me partnerin tuaj. Në fillim të muajit dhe deri në 10 që Afërdita qëndron tek Luani, keni tendencën të impononi partnerin tuaj dhe të bëheni manipulues.

Përtej kësaj, do të hyni në një situatë më të qetë dhe do të jeni në gjendje të bashkëjetoni më mirë me të, duke lehtësuar ndikimin tuaj të fortë tek ai. Sigurohuni që të shijoni ditët që vijnë dhe të vendosni në një rregull gjëra dhe situata që janë të paqarta në marrëdhënie.

Parashikimet profesionale: Korriku për ju do të jetë neutral në aspektin e punës. Me Saturnin retrospektiv nuk pitet ndonjë zhvillim të veçantë ose të papritur. Mund ta përdorni këtë kohë për të përfytyruar të ardhmen e karrierës suaj dhe për të ndërtuar planet tuaja kështu që të jeni gati për veprim sa më shpejt që pozicioni i planetit e lejon më vonë. Është e mundur të keni nevojë t’i jepni dritat tuaja të tjerëve në mënyrë që t’i ndihmoni me qëllimet e tyre profesionale. Në të njëjtën kohë, blerja e një page është një skenar që do t’ju shqetësojë dhe ka mundësi të përparojë gjatë muajit. Në sektorin financiar, ka ngushtësi dhe kërkesat do të jenë të mjaftueshme. Por do t’ju jepet mundësia për të fituar para në mënyra alternative. Përveç kësaj keni një instinkt që ju çon në rrugë alternative dhe përmes tyre keni fuqinë për të ndikuar tek të tjerët për të krijuar pasuri. Miqtë dhe kontaktet sociale do të luajnë një rol të rëndësishëm në financat tuaja, falë kontributit të tyre vendimtar.

Ndikimi i Hënës: Më 13/7, eklipsi Diellor që ndodh në shenjën e Gaforres dhe në shtëpinë tuaj të dytë diellore ju sjell probleme financiare. Është e këshillueshme që të shmangni gjera të panevojshme dhe shpenzimet e panevojshme. Më 27/7, eklipsi i Hënës tek Ujori dhe shtëpia e 9-të e horoskopit tuaj diellor krijojnë ankth në lidhje me çdo çështje edukative që jeni thirrur për të arritur me sukses.

GAFORRJA
Të përgjithshmet: Skena planetare është një shenjë pozitive për punën dhe financat. Po ashtu, lajmi është i mire edhe për marrëdhënien tuaj emocionale. Në fakt, ky muaj pritet të jetë një nga më të mirët e vitit për ju. Kjo do të ndodhë sepse do të ketë lëvizshmëri të mjaftueshme në shenjën tuaj dhe disa planete do të bëjnë kalimin e tyre nga atje, duke dalë nga Dielli.
Ju do të jeni në gjendje të arrini qëllimet tuaja personale dhe të ndihmoni me rritjen ekonomike dhe prosperitetin tuaj, në sajë të rritjes së energjisë dhe të të menduarit të shpejtë. Veprimi dhe joshja juaj shoqërore do të jenë në një nivel të mirë dhe do të favorizojnë mirë deri në aspiratat tuaja. Megjithatë, mbani mend se ndihma e palëve të treta do të jetë po aq e rëndësishme, prandaj mos i lini njerëzit që besoni jashtë planeve tuaja.

Parashikimet në dashuri: Ju që tashmë jeni në një marrëdhënie ose jeni të martuar, këtë muaj do të përjetoni harmoninë e pikëpamjeve midis partnerit tuaj dhe juve. Qëllimet duket të jenë të zakonshme në bazë të tyre, pavarësisht dallimit mes jush. Kështu që do të ketë mirëkuptim. A ka më mirë për të pasur paqe dhe stabiliteti në shtëpi?

Kërkimet profesionale janë të përfshira me emocione dhe duket se partneri juaj do të jetë aleati juaj më i mirë në ndeshjen që bëni për të zgjeruar karrierën tuaj. Ju që jeni vetëm nuk do e keni të vështirë të angazhoheni emocionalisht me një person, për aq kohë sa të gjeni pikat e përbashkëta të kontaktit. Duket se dashuria mund të gjendet në vende që kanë të bëjnë me edukimin dhe zhvillimin intelektual. Ndoshta fati ju sjell pranë një personi që shihni nga e njëjta qoshe jetën.

Parashikimet profesionale: Nuk ka zhvillim profesional këtë muaj përmes njohurisë, arsimit, progresit. Muaji është ideal për të marrë pjesë në një seminar ose trajnime të shkurtra në lidhje me punën tuaj. Kjo do t’ju japë ndihmë të rëndësishme në arritjen e qëllimeve tuaja, kështu që nëse keni një mundësi të tillë, mos e kaloni pa votuar. Tregjet që bëni këtë muaj do të jenë jashtëzakonisht fitimprurëse dhe fitimet tuaja duken të jenë dukshëm më të larta. Çështjet e natyrës financiare, investuese ose të ngjashme që nuk janë sqaruar ende këtë muaj do t’ju ndihmojnë t’i sqaroni ato dhe të dini se ku shkelni. Investimet do të jenë fitimprurëse dhe është e rëndësishme që të angazhoheni në aktivitete bamirësie. Nëse keni të bëni me biznesin, fitimi vjen nëpërmjet inovacionit teknologjik, prandaj mos kurseni paratë që ju nevojiten të jepni në këtë fushë.

Ndikimi i Hënës: Më 13/7, eklipsi i Diellit, që ndodh në shenjën tuaj ju bën veçanërisht të grindur dhe krijon nevojën për të ndryshuar veten dhe rrjedhën e jetës suaj. Gjendja juaj nuk është në fazën e saj më të mirë, ndërkohë shëndeti juaj mund të luhatet. Kjo është arsyeja pse ju kërkohet të jeni shumë të kujdesshëm për të shmangur ftohjen  apo viruset. Më 27/7 eklipsi i Hënës tek Ujori dhe shtëpia juaj e 8-të diellore krijon ankth dhe reflektim mbi disa nga borxhet tuaja tek Institucionet Publike ose Institucionet Bankare.

LUANI
Të përgjithshmet: Parashikimet për ju flasin për një muaj të zhvillimeve në aspektin e marrëdhënieve, shëndetit dhe financave. Puna juaj duket të jetë në një situatë më të ngutshme pasi jeni në një periudhë krijuese. Natyrisht çështjet familjare, si dhe nevojat tuaja emocionale duket të fitojnë betejën kundër detyrimeve tuaja profesionale. Ju keni nevojën të shikoni çështjet thelbësore dhe mos të merreni vetëm në çështjet e punës. Kënaqësia dhe gëzimi do të kenë përparësi, kështu që këtë muaj nuk duhet  të shpenzoni për një orë jashtë orarit! Nevojat tuaja personale do të jenë në një ekuilibër të mirë me nevojat e të tjerëve, kështu që nuk do të jetë nevoja të zgjidhni mes këtyre dy.

Sa i përket vetëbesimit tuaj, është mjaft i kufizuar këtë muaj dhe tregoni me forcë nevojën që njerëzit tuaj t’ju mbështesin. Mos kini frikë të tregoni anën tuaj të ndjeshme, pasi ajo është e vërtetë dhe duhet diku të shprehet. Në të njëjtën kohë, shumë suksese vijnë nga marrëdhëniet tuaja të mira publike, në të cilat keni joshje dhe një ndikim të fortë në avantazhin tuaj. Falë lëvizjes retrospektive nga Bricjapi të Saturnit nga disa momente do të ndieni inercinë në gjëra dhe qetësia do të tronditë ditët tuaja. Shfrytëzojini ato për pushim dhe mos nxitoni për të sjellë gjërat aty ku doni.

Parashikimet në dashuri: Dashuria do të ketë një rol të madh për të luajtur në jetën tuaj këto ditë, dhe sidomos nga data 23 e në vazhdim kur Dielli të hyjë në shenjën tuaj. Marrëdhënia me partnerin tuaj nuk do të jetë vetëm e mirë por edhe argëtuese. Është kjo tendencë që del nga ju dhe duhet të përjetoni momentet thelbësore të jetës. Ju që jeni vetëm, jeni në gjendje të josheni, t’i mashtroni përreth dhe përfundimisht t’i udhëhiqni gjërat kudo që dëshironi. Bukuria juaj do të jetë e fortë dhe shkëlqimi juaj nuk do të fshihet. Pra, me një prani që nuk kalon pa u vënë re, ju mund të bëni atë që dëshironi me të vërtetë. Vetëm sigurohuni që të shikoni rrugën retrospektive të Uranit që ju bën të shqetësuar dhe të kujdesshëm në lidhje me nevojën tuaj për të përfunduar një marrëdhënie të re ose të përfshiheni në mënyrë emocionale në diçka të re.

Parashikimet profesionale: Në profesion ky muaj sjell ndryshime, pasi Hëna e Re ndikon në Dielli që është një planet i lidhur ngushtë me profesionin tuaj. Ndërfaqja pritet të pësojë ndryshime dhe modifikime. Nëse ushtroni sipërmarrjen, ka shumë mundësi që të hasni pengesa në menaxhimin e personelit, prandaj tregoni një frymë bashkëpunimi. Sa i përket financave, ky muaj do të jetë entuziast. Merkuri realizon aspektet pozitive dhe ju jep perspektivë financiare dhe së bashku me të papriturat. Kujdes vetëm, sepse nuk do të jetë e vështirë për ju të humbni ato para për kënaqësitë personale. Situata po ndryshon nga dita 28 e tutje. Ju duhet të jeni të kujdesshëm me transaksionet tuaja financiare, të cilat kërkojnë qetësi. Është koha për të gjetur “prerjen e artë” midis të ardhurave dhe shpenzimeve nëse doni që e ardhmja të jetë e kënaqshme!

Ndikimi i Hënës: Më 13/7 eklips I Diellit tek Gaforrja dhe shtëpia juaj e 12-të diellore shkakton një ndjenjë të vetmuar të vetmisë dhe rrit pasigurinë tuaj. Më 27/7 eklipsi i Hënës në aksin Ujor-Luan krijojnë probleme në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale dhe ju bën të ndiheni të nevojshëm për të balancuar “unë” me “ne”.

VIRGJËRESHA
Të përgjithshmet: Parashikimet për ju, thonë se çështjet financiare, si dhe çështjet shëndetësore do të jenë shumë të mira dhe do t’ju kënaqin shumë. Megjithatë çështjet e zemrës do të marrin kohë dhe energji për të menaxhuar dhe mbajtur harmoninë në këtë fushë. Në të njëjtën kohë, punët tuaja personale që kanë të bëjnë me ju si një person, si një zhvillim i ardhshëm, do t’ju shqetësojë mjaft dhe do t’ju kërkohet të gjeni alternativa në rrugën tuaj. Gjëja më e mirë është që do të veproni mjaft të pavarur dhe nuk do të keni nevojën të bëni kompromise ose të punoni me njerëz që nuk dëshironi.

Merkuri hyn tek Luani më 26, duke lëvizur retrospektivisht një pozicion që ndriçon anën tuaj shpirtërore. Bujaria juaj duhet të shprehet me qëllim që të prekni idealet tuaja. Falni ndihmën tuaj, fizike dhe shpirtërore, dhe lini ekzaltimin e frymës t’ju çojë në ndarje të rrugëve të rritjes dhe kënaqësisë. Ndihmoni ata që jua kërkojnë atë dhe shpërblimi juaj do të jetë jashtëzakonisht e kënaqshëm!

Parashikimet në dashuri: Në dashuri ky muaj do të jetë më i kërkuar se zakonisht. Marrëdhënia juaj me partnerin tuaj do të jetë e ngutshme dhe do t’ju duhet të bëni përpjekje për t’i vënë gjërat në vend. Nuk ka paqartësi dhe konfuzion në atmosferën që ju thirreni nga qëndrimi juaj për t’i larguar ato. Duket se nuk do të ketë konflikte, por nuk do të ketë romancë në atmosferë. Ndoshta një situatë inercie do të mbizotërojë që nuk do nxisë entuziazëm. Njohjet e reja nuk duken se shfaqen lehtë, për ju që jeni vetëm, pasi rruga retrospektive e Merkurit krijon situata neutrale. Sa më shumë që kërkoni të jeni me miqtë të cilët mund të flasin për ankthet tuaja emocionale, aq më shumë keni tendencën të bëni një hap drejt gjetjes të një personi të ri.

Parashikimet profesionale: Sfidat në jetën tuaj profesionale nuk duket se ju lëndojnë dhe në asnjë rrethanë nuk do të jenë në gjendje të përkulin karrierën tuaj. Qëllimet në këtë fushë janë të rëndësishme dhe ju lehtë mund të lëvizni drejt tyre, falë vendosjes profesionale të favorshme. Financat tuaja janë të lidhura ngushtë me ndjekjet tuaja shpirtërore. Nëpërmjet instinktit, ëndrrës dhe intuitës bëni zgjedhje të mençura dhe të zgjuara që ju çojnë drejt qëllimit. Mos kini frikë të dëgjoni zërin tuaj të brendshëm që ju drejton. Në të njëjtën kohë, do t’ju kërkohet të merreni me çështjet financiare që kanë të bëjnë me partnerin tuaj dhe të bëni ç’të jetë e mundur për t’u kujdesur për të  në mënyrën më të mirë. Në një mënyrë dukeni përgjegjës për to dhe nuk jeni në gjendje t’i shmangni, prandaj vazhdoni të luani aq mirë sa mundeni!

Ndikimi i Hënës: Më 13 të muajit eklipsi i Diellit tek Gaforrja dhe shtëpia juaj e 11-të diellore krijon dëshirën për t’u angazhuar në ndarje dinamike në fushën e miqësisë. Në fakt vendosni të mbani në jetën tuaj vetëm njerëz të cilët e meritojnë dhe patjetër të largoheni nga njerëz që nuk ju mbulojnë më. Më 27 eklipsi i Hënës në aksin tuaj Ujor-Luan krijojnë stres, presion psikologjik dhe probleme të ndryshme psikosomatike. Kjo është arsyeja pse jeni thirrur për të menaxhuar çështjet praktike të jetës suaj të përditshme me urtësi dhe qetësi.

PESHORJA
Të përgjithshmet: Pas 10 të muajit ku Jupiteri kthehet në rrugë të drejtë nga Akrepi, shëndeti dhe disponimi i përgjithshëm do të përmirësohen shumë. Mos llogarisni vetëm në favor të planetit dhe të kujdeseni për veten pa kursyer paratë nëse është e nevojshme. Gjithashtu, që nga 10 Korriku ku Afërdita kalon tek Virgjëresha do të ndjeni ndikimin dhe lehtësimin e tij në çështjet që ju shqetësonin dhe do gëzoheni. Ju do të rifitoni vetëbesimin dhe buzëqeshjen tuaj. Këshilla e përgjithshme e muajit është të mbani qëndrimin e pavarur dhe të mos lejoni miqtë tuaj të drejtojnë zgjedhjet tuaja dhe veçanërisht në jetën tuaj emocionale.

Parashikimet në dashuri: Marsi që sundon marrëdhënien tuaj është ende në rrugë retrospektive dhe preket nga çështjet e zemrës dhe përfshihet në shprehje intensive. Pra, nuk është për t’u habitur të shihni gjëra mes jush dhe gjysmës tjetër duke u bërë të tensionuara ose madje duke thënë fjalë që nuk do të jenë kaq të këndshme. Vendimet për të ardhmen tuaj krijojnë dhimbje koke, veçanërisht ato që kanë të bëjnë me paratë ose burimet e financave. Prandaj kujdesuni shumë për mënyrën se si i lejoni financat të përfshihen në marrëdhënien tuaj.

Me vendosjen planetare siç sugjerohet të përpiqeni të eksploroni rrugë të reja me gjysmën tjetër, të argëtoheni dhe të bëni me të gjëra që do t’ju ndihmojnë me të vërtetë të relaksoheni. Afërdita- sundimtari juaj – këtë muaj krijon aspekte harmonike me planete të rëndësishme që ju lejojnë të zgjidhni me vite probleme që lidhen me besimin, respektin, dinjitetin.

Parashikimet profesionale: Dielli tek Gaforrja favorizon profesionalet dhe reputacionin tuaj në këtë fushë, duke ju ndihmuar të dalloni dhe të organizoni projekte afatgjata. Ju do të hasni mundësi për të rritur dhe për të bashkëpunuar me individë dhe organizata me ndikim të madh, por këto angazhime duhet të bëhen me shumë kujdes dhe me mendim të qetë. Disa ndërmarrje individuale mund të përplasen me detyrimet e caktuara që keni në bashkëpunimet. Duhet të jeni të durueshëm dhe të vazhdueshëm me atë që dëshironi të keni sukses.

Sigurohuni që të mbani ekuilibrin me jetën familjare, pasi shqetësimet tuaja profesionale ndikojnë drejtpërdrejt në jetën tuaj personale këto ditë. Eklipsi i Hënës më 13-tek Gaforrja shënon momente kritike për karrierën tuaj, qoftë e mirë apo pozitive, në varësi të asaj që keni bërë deri më tani.

Nëse keni punuar, shpërbleheni, nëse jo … Me Jupiterin që kthehet në rrugë të drejtë pas 10 të muajit, financat tuaja përmirësohen dhe favorizohen. Ju ende keni një mënyrë për të rifituar vetëbesimin në këtë fushë. Ndikimi i Hënës: Më 13/7, eklipsi i Diellit dhe krijon ankth dhe fobi mbi imazhin tuaj publik. Gjithashtu mund t’ju përfshijë në rrezik reputacionin tuaj. Në 27/7, eklipsi i Hënës tek Ujori dhe shtëpia e 5-të diellore ju bën të ndiheni sikur keni humbur fëmijërinë tuaj, pakujdesinë dhe spontanitetin. Përveç kësaj, ju bën të ndiheni të ndarë mes dy fushave të rëndësishme: miqësisë dhe dashurisë.

AKREPI
Të përgjithshmet: Presioni që ndien nga detyrimet familjare ose marrëdhëniet me anëtarët e familjes, shqetëson ekuilibrin tuaj shpirtëror. Marsi që lëviz retrospektivisht shkakton një mjedis të tensionuar. Afërdita kalon tek Virgjëresha në 10 të muajit, duke e bërë më sociale dhe duke u interesuar për të ardhmen. Më 26 Merkuri fillon rrugën retrospektive e tij, duke theksuar faktin se do të ishte më mirë të rishikoheshin pikëpamjet tuaja mbi besimin. Në këtë kohë ka shumë të mundësi që sekretet të zbulohen ose të dalë e vërteta dhe nuk guxoni të shpreheni. Disa marrëdhënie kanë një fund! Fundi nuk është domosdoshmërisht i keq, pasi në disa raste jep edhe shpengim! Këshilla e muajit për ju është profesionale dhe tërheq vëmendjen tuaj. Çfarë jeni të gatshëm të sakrifikoni në mënyrë që karriera juaj të përparojë?

Parashikimet në dashuri: Korriku ju gjen në një situatë romantike ku ëndrra mbizotëron dhe ju bën të udhëtoni në rrugë të ndara. Gjysma tjetër duket të jetë në një situatë krejtësisht ndryshe, një rrugë më të ashpër! Në dhjetëditëshin e parë pritet të jetë më intensiv me mosmarrëveshje të shpeshta. Ndoshta prindërit janë mjaft të përfshirë në jetën tuaj emocionale, duke shkaktuar shqetësime partnerit tuaj. Ndoshta çështjet që kanë të bëjnë me pasuri të paluajtshme mund të krijojnë trishtim dhe mosmarrëveshje brenda marrëdhënies. Ajo që meritoni të bëni është të përpiqeni të shikoni vizionin e partnerit tuaj duke treguar një person më fleksibël dhe më të kuptuar. Me Jupiterin që kthehet në rrugë të drejtë në 10, marrëdhënia rifiton vitalitetin dhe flakën. Këtë herë duhet ta bëni hapin të hapur ndaj bashkëshortit tuaj dhe të komunikoni më shumë. Jepni lirinë që ju nevojitet dhe tregojini atij qëllimet që keni nëpërmjet planeve tuaja për të ardhmen. Nëse jeni vetëm, jeta juaj shoqërore përmirësohet dhe ju jep mundësinë të përjetoni një aventurë të re.

Parashikimet profesionale: Gjatë muajit korrik, jeta juaj profesionale do të jetë intensive dhe do të ketë raste kur do t’ju duhet të jepni një pjesë të madhe të energjisë tuaj për të përmbushur planet tuaja. Ka mundësi që të kuptoni përfundimin se është e vështirë ndonjëherë për t’u shprehur në bashkëpunimet ose në eprorët. Është një kohë e mirë për të eksploruar peizazhe të reja profesioni, për të studiuar planet tuaja afatgjata dhe për të dalë nga situata që ju bëjnë të shikoni të ardhmen. Me Marsin që lëviz retrospektivisht, ju duhet të rivlerësoni bazat në të cilat bazoni karrierën, reputacionin ose biznesin tuaj.

A mendoni se përpjekjet tuaja janë fitimprurëse? A janë rezultatet të vlefshme përfundimisht? Nuk ka surpriza në financa, pasi të ardhurat vijnë vetëm nga paratë që fitoni nga profesioni juaj. Ndikimi i Hënës: Në 13-të eklipsi i Diellit tek Gaforrja dhe në shtëpinë tuaj të 9-të diellore, mund të shkaktojë anulimin ose shtyrjen e një udhëtimi jashtë vendit që keni planifikuar për një kohë të gjatë. Përveç kësaj, ju sfidon me një problem të natyrës edukative dhe në të njëjtën kohë krijon shqetësime filozofike dhe metafizike. Më 27 eklipsi i Hënës së plotë tek Ujori dhe shtëpia e 4 e horoskopit tuaj diellor shkaktojnë probleme në shtëpi, prishin marrëdhënien tuaj me familjen tuaj dhe ju bëjnë veçanërisht të grindur dhe nostalgjik.

SHIGJETARI
Të përgjithshmet: Lëvizshmëria juaj po rritet ndjeshëm këtë Korrik, koha po ecën shpejt dhe shpesh zhvillimet në sfondin e jetës suaj po lëvizin më shpejt se ju. Merkuri ju fton për të mbrojtur arritjet dhe interesat tuaja, por duhet të shmangni  pozicionin në luftë kundër atyre që munden, meritojnë një luftë, por është e pakonceptueshme për ta bërë këtë në këtë moment. Afërdita tek Virgjëresha nga 10 e tutje do t’ju bëjë të ndiheni të lodhur, kështu që duhet të bëni më shumë përpjekje për të zgjeruar në mënyrë efektive aktivitetet tuaja. Kapaciteti juaj do të goditet me të kuqe dhe do jeni të vëmendshëm për të arritur zhvillimet që duhet të përfitoni për përfitimin tuaj.

Parashikimet në dashuri: Nëse jeni një Bricjap i angazhuar, përpiquni në Korrik të lëvizni më të relaksuar dhe sakrifikoni më shumë kohën tuaj të lirë në shtëpi dhe shoqërinë e bashkëshortit tuaj. Afërdita nga data 10 e muajit në vijim me Virgjëreshën miqësore do t’ju bëjë më shumë social se zakonisht dhe do t’ju mundësojë të zgjidhni shumë nga çështjet që ju largojnë nga bashkëshorti juaj ku krijohet një ftohtësi mes jush. Deri në fund të muajit mund të vendosni baza të reja ose të bëni një fillim të ri që do të japë një kontakt ripërtëritës në marrëdhënien tuaj. Dhe në qoftë se nuk e keni gjetur personin që do t’ju bëjë të lumtur, skena planetare e të javës së dytë të muajit do të hapë rrugët për të takuar njerëz interesantë më afër dëshirave dhe nevojave tuaja. Mos ju vijë keq në pretendimet e tyre dhe sigurohuni që të lini mënjanë pengesat tuaja dhe fobitë. Dashuria është blof!

Parashikimet profesionale: Ditët e para të muajit, do të keni komunikim të mirë me bashkëpunëtorët tuaj dhe do i kaloni problemet që mund të keni deri më tani në punën tuaj. Sigurohuni që të lëvizni shpejt për të qenë në gjendje të zbatoni planet tuaja dhe të arrini suksesin! Në gjysmën e dytë të Korrikut do të keni disa premtime në punën tuaj që do të përcaktojnë të ardhmen tuaj. Financat tuaja nga ana tjetër do të kenë rolin mbizotërues. Nga ditët e para ju do të dëshironi të rregulloni shumë punë. Mos harroni se Korriku është i mirë për të bërë nisje të reja, si dhe diskutime për të rritur të ardhurat tuaja. Ju mund të organizoni çështje burokratike, ligjore ose të pasurive të patundshme dhe t’i përfundoni njëherë e mirë bashkë.

Ndikimi i Hënës: Në 13-të eklipsi i Diellit në shtëpinë e 8-të të horoskopit tuaj diellor ju sjell përballë me një problem financiar. Pra mund të mendoni të zgjidhur çdo borxh të papaguar në Organizatat Publike ose Institucionet Financiare. Më 27/7 eklipsi i Hënës tek Ujori dhe në shtëpinë tuaj të tretë diellore e bën të vështirë për ju të komunikoni me mjedisin tuaj shoqëror dhe ju bën të ndiheni se të tjerët nuk ju kuptojnë.

BRICJAPI
Të përgjithshmet: Një nga fenomenet më të forta të muajit është Hëna e Re në 13 në shenjën e Gaforres. Kjo do të ndikojë në balancën tuaj të brendshme dhe do të sjellë në sipërfaqe pasione dhe dobësi. Është një moment që duhet të thoni me veten dhe të konsideroni se sa e lejoni veten të analizoni situata të ndryshme pa ndonjë përfitim. Në ndonjë marrëdhënie, emocionale ose miqësore, ka ardhur koha për të parë fundin e saj. Është kaq e ngatërruar sa nuk ja vlen të luftoni kaq shumë! Në datën 10 të muajit, Jupiteri rigjen rrugën e tij të drejtë nga Akrepi dhe ju ndihmon të zbuloni burimet e brendshme të energjisë që ju duhet të dilni jashtë dhe të përparoni me qëllimet tuaja. Këshilla e muajit për ju janë financat dhe ju këshillon që të planifikoni gjërat me kujdes dhe të mendoni për një kohë të gjatë. Shmangni vendimet e mëdha në këtë fushë dhe ndërmerrni negociatat, të paktën për momentin!

Parashikimet në dashuri: Korriku duket të jetë paksa shqetësues për ndjenjat tuaja. Marsi lëviz retrospektivisht dhe bllokon fushën e komunikimit dhe të vetëdijes. Në të njëjtën kohë, Merkuri fillon rrugën retrospektive në fund të muajit dhe gjatë gjysmës së parë të muajit është i përfshirë në tensione. Pra, siç e shihni vendosjen tuaj planetare, kjo e bën rrugën më të vështirë dhe e bën më të vështirë për ju të gjeni pikat e përbashkëta të komunikimit për ju dhe bashkëshortin tuaj. Nëse i përkisni beqarëve të shenjës tuaj, nuk do të jetë e lehtë të afroni këdo, ju dëshironi të dini më mirë duke shënjestruar zemrën e tij. Pavarësisht nga çdo përpjekje, rezultatet nuk do të jenë të favorshme. Merruni këtë muaj për të mësuar më mirë veten tuaj. Duke mësuar veten ju përmirësoni sjelljen tuaj dhe përfundoni të kontrolloni me vështirësi shkathtësinë.

Parashikimet profesionale: Saturni dhe Plutoni lëvizin retrospektivisht dhe ndikojnë në gjendjen tuaj financiare. Rezultati do të jetë të përjetoni një seri vonesash dhe vështirësish për të ruajtur të ardhurat tuaja. Ju mund të mendoni se përpjekjet nuk varen nga rezultati dhe kjo po ju lodh. Nuk do të jetë e habitshme të shihni vonesa në pagesa. Është një kohë e mirë për të sqaruar çështjet rreth parave, për të menduar seriozisht për burimet dhe aftësitë tuaja, dhe shqyrtoni nëse i përdorni ato për të fituar ose për të konsoliduar pavarësinë tuaj materiale. Afërdita hyn tek Virgjëresha në 10, një vend që ju ndihmon të përmirësoni pozicionin tuaj socio-profesional. Në dy javët e para gjërat do të përmirësohen në punë dhe perspektivat e reja do të hapen para jush, me një afat të gjatë!

Ndikimi i Hënës: Më 13/7, eklipsi i Diellit tek Gaforrja tuaj krijon nevojën për të ndryshuar qëndrimet ndaj marrëdhënieve tuaja të ngushta ndërpersonale. Ju gjithashtu keni vështirësi në dekodimin me ata rreth jush, dhe ndërveprimi juaj me ta karakterizohet nga tensioni dhe grindja. Më 27/7, eklipsi i Hënës tek Ujori dhe shtëpia e 2-të diellore krijon pasiguri financiare. Në veçanti,  mendoni se shpenzimet tuaja janë të larta, gjë që ju bën të ndiheni të stresuar dhe të shqetësuar.

UJORI
Të përgjithshmet: Ky Korrik do të riorganizohet emocionalisht dhe financiarisht. Ndryshon vendosja në mjedisin që po lëviz, pavarësisht nëse ka të bëjë me profesionin ose ndjenjat tuaja, ndërkohë Merkuri duke lëvizur në rrugë  të drejtë deri më 26 do të sjellë njerëz të rinj dhe ide. Me Afërditën tek Virgjëresha nga 10 e tutje, puna juaj do t’ju ndihmojë të përmbushni me sukses detyrimet tuaja financiare. Marrëdhëniet dhe bashkëpunimet ndjekin një rrugë progresi gjeometrik më 13 të muajit kur Hëna e Re do të zhvillohet tek Gaforrja dhe rrezikon që t’ju çmendë…në kuptimin e mirë. Nga atje e kini kujdes për të siguruar një pushim të vogël për veten, sepse ritmet që do lëvizni do të jenë të lodhshme!

Parashikimet në dashuri: Mjaft intensiv duket të jetë muaji Korrik për ju. Shumë do të jenë ato që do të zbulohen për marrëdhëniet tuaja të dashurisë. Kërkesat e atyre që doni rriten dhe në një farë mase nuk ju kuptojnë. Gjysma e dytë e muajit do ta lehtësojë pikëpamjen tuaj. Sidoqoftë, kini kujdes që të mos i përmbaheni problemeve që shfaqen tani. Nëse i përkisni kategorisë të angazhuarve dhe beqarëve, ditët pranë Hënës së Re do të ndodhin më 13-të në marrëdhënien tuaj do të bëhen më harmonike, mjafton të përpiqeni dhe të lini pas ato që ju kanë lënduar dhe të keni fakte të reja, më krijuese dhe  jetë erotike.

Parashikimet profesionale: Punën tuaj e keni mirë dhe keni filluar të zbatoni planet tuaja. Me Merkurin që lëviz në rrugën e drejtë deri në 26 tek Luani mund të bëni kontakte dhe fillime të reja që do t’ju sjellin sukses të madh profesional. Ju gjithashtu do të shihni disa nga pritjet tuaja, të cilat po mendoni të zbatoni. Prej atëherë, për shkak të rrugës tuaj të drejtë, ju mund të përdorni gjithë inteligjencën tuaj dhe durimin për të arritur në krye.

Ndikimi i Hënës: Në 13-të eklipsi i Diellit tek Gaforrja dhe në shtëpinë tuaj të 6-të diellore, mund të shihni çështje praktike rutinore ose çështje të tjera burokratike që ju shkaktojnë stres psikologjik dhe ankth. Përveç kësaj, duhet të jeni shumë të kujdesshëm në lidhje me shëndetin tuaj, nuk përjashtohet të ftoheni, apo t’ju zërë gripi. Më 27 eklipsi i Hënës, që ndodh në shenjën tuaj, ju bën të mërzitur dhe kjo shkakton nerva dhe tensione, gjë që i vë marrëdhëniet tuaja në rrezik me njerëzit që ju rrethojnë.

PESHQIT
Të përgjithshmet: Korriku sjell zhvillime në familjen dhe jetën tuaj shoqërore. Me Merkurin që lëviz në rrugë të drejtë deri në 26, ju do të bëheni më të vendosur dhe bashkëpunues. Me Afërditën nga 10 dhe më pas tek Virgjëresha gjërat janë intensive dhe kanë bukurinë e tyre. Në 13-të  që do realizohet Hëna e Re tek Gaforrja, sigurohuni që mos të nxitoni në zgjedhjet që bëni, dhe mbi të gjitha mos e lini kohën të ikë, pa shtuar asgjë pozitive për evoluimin e marrëdhënies tuaj. Kultivoni një kombinim ankthi, kurioziteti dhe optimizmi që do të ringjallë moralin tuaj, por pak nerva do të jenë të pashmangshme, por mos u frikësoni sepse ato do të kalojnë. Jupiteri që kthehet në rrugën e drejtë të Akrepit do t’ju ndihmojë të stabilizoni disa situata të dyshimta dhe të përmirësoni financat tuaja.

Parashikimet në dashuri: Pozicioni i Merkurit tek Luani – të paktën deri në 16-të që fillon rrugën e tij retrospektive – do t’ju ndihmojë të sillni marrëdhënien tuaj kudo që dëshironi. Gjithë muajin do të keni një humor të mirë dhe do të doni të jepni gjithçka për partnerin tuaj për të qenë i lumtur. Ditët që Afërdita do të lëviz tek Virgjëresha nga 10 e tutje atëherë do të bëni shumë biseda me partnerin tuaj rreth rrugës së marrëdhënies tuaj dhe do të doni të bëni gjëra që të dy të kaloni mirë. Varet nga ju deri në fund të muajit për të trajtuar situatat në përputhje me rrethanat në mënyrë që të ruani klimën e mirë mes jush. Periudha është gjithashtu ideale për një rinovim dhe ripërtëritje e disponimit tuaj në shtëpi. Dhe në qoftë se jeni të vetmuar, vendosja planetare do t’ju japë të gjitha furnizimet e nevojshme në mënyrë që të gjeni njeriun që keni kërkuar për një kohë të gjatë. Parashikimet profesionale: Ju nuk duhet të shqetësoheni për ndonjë gjë në sektorin tuaj të biznesit këtë muaj. Në fillim do të keni komunikim të mirë me kolegët tuaj dhe do të jeni në gjendje të zgjidhni problemet që kanë qenë prej kohësh në ankth për punën tuaj.

Planetet janë në anën tuaj, prandaj nuk duhet të uleni me duart lidhur por të promovuar idetë tuaja, për të guxuar të bëni fillime të reja dhe rezultati do të jetë të ndjeni plotësinë për të cilën keni shpresuar. Financat tuaja nuk do shkojnë keq, me kusht që ju të mos ju kapë përsëri mania të shpenzoni shumë para. Në dhjetëditëshin e fundit të muajit, me hyrjen e Diellit tek Luani,  mund të stimuloni financat me disa punë shtesë që do të shfaqen.

Ndikimi i Hënës: Më 13/7 eklipsi i Diellit tek Gaforrja dhe shtëpia e 5-të diellore ju sjell përballë me probleme që lidhen disi me fëmijët. Gjithashtu ju bën të ndiheni se nuk jeni mjaft krijues dhe ju mungon argëtimit dhe pakujdesia. Më 27/7 eklipsi i Hënës tek Ujori dhe shtëpia e 12-të e hartës tuaj diellore krijon një ndjenjë të pashpjegueshme dhe një lloj konfuzioni të brendshëm që ju shpërbën.

(BalkanWeb)

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb
Etiketa: