DASHI

Të përgjithshmet: Këtë javë ka të ngjarë të vini re se çështjet e së kaluarës po rikthehen perseri dhe kerkojne zgjidhje ndërsa Merkuri fillon kursin e tij ne retrograde dhe cdo gje ka per tu mbyllur nje here e mire. Mundohuni të jeni shumë të kujdesshëm në lidhje me çështje serioze, si dhe çështje të jetës së përditshme pasi ekziston mundësia e keqkuptimeve dhe gabimeve. Më 19/2, Dielli hyn në shenjën e Peshqve, duke filluar një periudhë monitorimi që do t’ju ndihmojë të riorganizoni gjithcka deshironi. Më 23/2 Hëna e re që do të realizohet në shenjen e Peshqve ku  mund të nxjerrë në dritë çështje që kanë funksionuar në prapaskenë në të kaluarën tani dalin ne siperfaqe dhe marin zgjidhje .
Dashuria: Merkuri ne rrugetimin e kundert  me 18/2 nuk do të ndihmojë aq sa deshironi në komunikimin midis jush dhe partnerit tuaj beni kujdes ne bisedimet e rendesishme se mund te keqkuptoheni pa dashje. Nëse doni të shmangni keqkuptimet, përpiquni të mos injoroni çështjet e së kaluarës, pasi këto do të shkaktojnë keqkuptime. Nëse jeni vetem nuk keni nje njohje apo lidhje, është e mundshme që një person me një histori dashurie mes jush nga e kaluara  të shfaqet përsëri para jush. Mundohuni të mos investoni me fjalë por me  veprime, pasi këto do t’ju tregojnë rrugën për të shkuar drejt enderres suaj per nje te ardhme te shendeteshme .
Karriera dhe financat: Këtë javë duhet të keni kujdes në çështjet e biznesit tuaj pasi përveç çështjeve aktuale duhet te zgjidhni dhe çështjet e së kaluarës qe do të rishfaqen por kjo nuk eshte problem sepse ka nje zgjidhje perfekte ne kete aspekt. Merkuri ne anen e kundert te tij  ndryshon vendimet e mëparshme që kishit marrë në fushën profesionale dhe sjell në pah “ceshtje te rendesishme qe per ju jane enderr”. Hëna e re, e cila do të zhvillohet në 23/2 në shenjën e Peshqve, tregon se cdo gje qe e bere pas kraheve eshte koha qe te marrin zgjidhje sidomos nje mashtrim qe ju eshte bere ne muajin shtator do ta merrni vesh tani ne kete jave por juve do te jeni fituesit, përpiquni të mbani tone të buta në çështjet e biznesi qe te fitoni me te drejten tuaj.

DEMI

Të përgjithshmet: Këtë javë shfaqja e Merkurit qe fillon rrugën e tij retrograde në shenjen e Peshqve, sjell përveç vështirësive në komunikim dhe mundësi te mira për juve . Tani është shansi për të zgjidhur një keqkuptim që ishte krijuar me një person shume te afert me juve në të kaluarën, por kini kujdes pasi fjalët tuaja ka të ngjarë të interpretohen keq mateni mire cdo fjale sepse eshte koha me e mire per te zgjidhur keto lloj konfliktesh tani ne kete jave . Kushtojini vëmendje të veçantë nëse bashkepunoni me njerez te rendesishem dhe per nje ceshtje qe nuk eshte dicka me rendesi per juve ta bisedoni ne grup dhe pa e menduar mire mund te keni keqkuptime dhe te humbni shanset qe mund te bashkepunonit me ta, pasi disa çështje ka të ngjarë të lindin gjate kesaj jave por kerkohet kujdes. Hyrja e Diellit në shenjën e Peshqve në 19/2 dhe Hënën e re që do të zhvillohet në të njëjtën shenjë të zodiakut në 23/2 tregojnë se keqkuptimet do të jenë prezente prandaj beni pak kujdes ne kete aspekt.
Dashuria: Kursi retrograde i Mërkurit në shenjën e Peshqeve  mund të krijojë probleme në jetën tuaj personale për shkak të keqkuptimeve. Nëse jeni në një lidhje, përpiquni të mbani çështjet që ju shqetësojnë juve dhe i/e dashures suaj, pasi mjaft biseda qe nuk jane reale mund të krijojnë përfundimisht keqkuptime në marrëdhënien tuaj prandaj bak kujdes. Nëse jeni vetem dhe po mendoni për një person të së kaluarës dhe e mendoni shume , këtë javë me lëvizjet e duhura – mbase me ndihmën e miqve tuaj – do të rihapni një kanal komunikimi me të, më idealja eshte dita e Merkure dhe e Premtja.
Karriera dhe financat: Ceshtjet e biznesit tuaj nuk do të jenë prioritet këtë javë Mërkuri retrospektivë rrit mundësinë e gabimeve në ceshtjet qe kerkoni per te zgjidhur . Ju mund të keni vënë re se kolegët tuaj dhe ata që lidhen me ju në nivel profesional janë paksa te keqkuptuar , kështu që përpiquni të mos hidhni “benzin zjarrit “, pasi keqkuptimet janë të mundshme. Nëse mendoni dhe  vlerësoni per te nisur nje biznes të ri, duhet të tregoheni shumë të kujdesshëm me detajet dhe te keni në vemendje se  gjatë rrugës do të ndryshojnë gjerat per juve te kesaj shenje.

BINJAKËT

Të përgjithshmet: Profesioni juaj do të jetë ai që do ju mbajë të angazhuar gjatë javës, pasi kursi retrograde i Merkurit, i cili fillon më 18/2, do të ju lodhe pak si shume ne çështjet e biznesit dhe ndoshta do të krijojë një mosmarrëveshje në punë. Këshillohet që t’i kushtoni vëmendje të veçantë takimeve qe ka te bej me biznesin, si dhe çdo angazhimi të ri biznesi pasi java nuk premton shume gjera  të qëndrueshme të punëve. Më 19/2 Dielli hyn në shenjën e Peshqve duke theksuar edhe më shumë qëllimet që lidhen me karrierën tuaj. Më 23/2 Hëna e re, e cila gjithashtu zhvillohet në shenjen  e Peshqve, mund të sjellë përsëri një punë qe keni pasur nga e kaluara ose një bashkëpunim  me bashkepuntor qe keni pasur ne te kaluaren.
Dashuria: Komunikimi do të jetë shumë i rëndësishëm për ju dhe partnerin tuaj këtë javë pasi kursi retrograde i Mërkurit në shenjën e Peshqve do të ndikojë negativisht në kete aspekt . Nëse punoni me partnerin tuaj ose keni një interes të përbashkët profesional, duhet të keni vemendje  të dyfishtë pasi mosmarrëveshjet tuaja do të lindin në punë dhe ne aspektin sentimental . Nëse jeni vetem ka shumë të ngjarë që madje do të keni një takim të rastësishëm me një person që ka qenë një romancë emocionale në të kaluarën.
Karriera dhe financat: Ndikimet qe kane te bejne  në lidhje me punën tuaj do të dalin në sipërfaqe këtë javë, kështu që jepini përparësi atyre qe keni pasur problem pasi e ardhmja e punes suaj do të varet nga menaxhimi që ju po bëni tani. Kursi retrograde i Mërkurit mund t’ju sjellë në procesin e rishikimit të një partneriteti ekzistues ose kthimit te nje personi qe keni pasur bashkepuninm dhe me pare. Peshoni me kujdes të mirat dhe të këqijat për të mos u nxituar për të marrë një vendim nëse nuk keni argument të mjaftueshme që mund ta mbështesin atë. Këtë javë është më mirë t’i kushtoni vëmendje të veçantë “sekreteve ” që mund të krijohen në biznesin tuaj, pasi çdo gjë që thoni mund të keq interpretohet dhe përfundimisht të ekspozohet.

GAFORRJA

Të përgjithshmet: Kursi retrograde i Mërkurit në shenjën e Peshqeve  nga 18/2 mund të ndryshoje programin tuaj  ose mënyrën se si planifikoni të kaloni çështje te tjera qe mund te jene me te rendesishme per zgjidhje. Shtyrja e disa prej udhetimeve / seminareve që dëshironi të bëni, apo edhe ndryshime pune, janë skenarë të mundshëm këtë javë. Nëse keni per te bere  një udhëtim duhet të jeni të kujdesshëm duhet ta mendoni dy herë, në mënyrë që të mos shkaktoni surpriza të pakëndshme. Më 19/2 Dielli hyn në shenjën e Peshqve dhe në 23/2 Hëna e re që zhvillohet në të njëjtën shenjë ju sjell në kontakt me njerëzit që keni një kohë të gjatë pa i parë. Duhet të keni kujdes nga bisedat me i/e dashuren tuaj sepse nga nje bisede e thjeshte mund te lindin debate.
Dashuria: Një udhëtim me i/e dashuren tuaj mund të jetë arsyeja e argumenteve që do të ndikojnë në marrëdhënien tuaj – nëse keni një udhëtim–shikoni me kujdes të gjitha detajet. Komunikimi nuk do të jetë i dobishëm prandaj fjale pak dhe te kenaqshem neser madje mund të fillojnë me diskutime për “interes të përgjithshëm” mes jush. Nëse jeni vetem, shikoni me kujdes se çfarë e shtyn personin që ju intereson, pasi nëse nuk e njihni mire do të jetë e lehtë të arrini në konkluzione të gabuara.
Karriera dhe financat: Cështjet e biznesit tuaj mund të mos jenë në plan te pare këtë javë, por ju mund t’u kushtoni vëmendje atyre gjerave qe nuk presin për shkak të vonesave që mund të rezultojnë mbyllni ceshtje qe lidhen me te shkuaren. Kushtojini vëmendje të veçantë nëse puna juaj është e lidhur në një farë mënyre me bashkepuntore te jashtem eshte mire qe te jeni te kujdeshsem se cfare bisedoni, pasi ka shumë të ngjarë që të lindin keqkuptime.

LUANI

Të përgjithshmet: Interesi juaj këtë javë do të jetë i përqendruar në të ardhurat tuaja, shpenzimet tuaja dhe mënyrën sesi menaxhoni burimet tuaja pasi që ka shumë të ngjarë të keni nevojë të ndryshoni takt për çdo gjë që lidhet me fondin tuaj. Merkuri fillon kursin e tij retrograde në shenjën e Peshqeve në 18/2 dhe ju nxit të zgjidhni çështjet qe ka te bej me te kaluaren që lidhen me çështje financiare, faturat dhe detyrime të tilla mundohuni qe t’i zgjidhni . Hyrja e Diellit tek Peshqit më 19/2 mpreh intuitën tuaj dhe ju ndihmon të lëvizni në drejtimin e duhur për çështjet që ju shqetësojnë. Java mbyllet me Hënën e re që po ndodh në shenjën e Peshqeve  në 23/2 e cila mund të sjellë “kthime” në jetën tuaj personale.
Dashuria: Këtë javë, është e mundur të krijoni situata emocionale që do t’ju ngatërrojnë, duke e bërë të vështirë marrjen e një vendimi përfundimtar për një çështje qe keni koh qe e prisni . Një person nga e kaluara mund të kthehet në jetën tuaj personale , por ju duhet të jeni shumë të kujdesshëm në vendimet tuaja, pasi do të jetë e lehtë te keqkuptoheni me i/e dashuren tuaj . Nëse jeni në një lidhje, java është e dobishme në trajtimin e çështjeve të së kaluarës, por shmangni hapjen e ceshtjeve të reja.
Karriera dhe financat:Java ka detyrime që ju  ndjekin dhe kerkojn zgjidhje  ne ceshtjet qe juve doni ti zgjidhni problemet ne pune dhe ne ate ekonomike keni  nevojë për organizim dhe një plan të mirë për t’ju ​​ndaluar nje here e mire ceshtjet qe ju shqetesojn ne sferen ekonomike dhe te punes. Nëse jeni duke punuar në një grup njerëzish, duhet të jeni më të kujdesshëm pasi komunikimi nuk do të jetë i dobishëm nëse deshironi te mbyllni  ndonjë çështje lereni per javen tjeter. Nuk përjashtohet mundësia që ju të keni çështje që ju shqetësojn nga e kaluara, duket se ne kete jave  mund te marin zgjidhje .

VIRGJËRESHA

Të përgjithshmet: Të dhënat në marrëdhëniet tuaja nderpersonale do të ndryshojnë këtë javë pasi kursi retrograde i Mërkurit në shenjen e Peshqve nga 18/2 nuk do t’i lërë gjërat të palevizeshme, perpjekja do te behet ne favor te punes dhe dashurise . Një çështje që lidhet me njërin nga bashkëpunetorët ose partnerin tuaj do të fillojë të acarohet dhe kjo ka të ngjarë të ju shkaktojë zhgënjim prandaj eshte mire qe ju te mos bisedoni ceshtje afatgjata . Java nuk është e dobishme për diskutime rreth perspektivës së një fillimi të ri pune, pasi të dhënat dhe planet tuaja mund të ndryshojnë. Më 19/2 Dielli hyn në shenjën e Peshqve duke treguar që marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jenë shqetësuese për ju prandaj te jeni te vemendshem. Java mbyllet me Hënën e re që ndodh në shenjen e Peshqeve  më 23/2 duke krijuar keqkuptime.
Dashuria: Cdo gjë që lidhet me i/e dashuren  ne  marrëdhënien tuaj do të jetë me interes të madh për ju këtë javë pasi përqendrimi juaj është ne anen me te mire te mundshme. Zelli i tepërt mund  të ketë efektin e kundërt, prandaj përpiquni të mbani ekuilibrin tuaj, në mënyrë që të dëgjoni veprimet e partnerit tuaj qe dëshirojnë t’ju tregojnë per te ardhmen. Nëse jeni vetem  dhe doni të lidheni perseri me nje lidhje qe keni pasur nga e kaluara tani është mundësia e duhur për ta bërë këtë, pasi e kunderta e Mërkurit do të hapë një kanal komunikimi dhe mund te gjeni shume gjera te perbashketa per nje te ardhme sa me te sigurt per juve .
Karriera dhe financat: Në punën tuaj do të ketë shumë ndryshime që do të stimulojnë interesin tuaj. Një udhëtim biznesi është rasti për të parë gjërat në mënyrë më efektive dhe për të ripërtërirë shqetësimet tuaja profesionale.Sa i përket parave duhet të keni një person tjetër pranë jush që të mundet të menaxhojë pak më mirë ato që fitoni, sepse siç edhe duket menaxhimi i mirë nuk është mik i mirë për ju.

PESHORJA

Të përgjithshmet: Kursi retrograde i Mërkurit është ngjarja kryesore astrologjike këtë javë pasi do të ndikojë ose në jetën tuaj të vogël ose të madhe të përditshme në periudhën e ardhshme. Kërkoni detaje mbi punët e përditshme dhe çështjet e punës përpara se të vendosni të merreni me to, pasi do të ketë një tendencë që ata të ngatërrohen. Puna ka te bej me teper ne lidhje me te kaluar se sa per nisma te reja  mire eshte qe ti stabilizoni gjerat sic juve dini dhe mos ndegjoni te tret se si duan ata . Më 19/2, Dielli kalon në shenjën e Peshqve duke treguar që rutina e ditëve ne vazhdim është mjaft e kërkuar. Në fund të javës sidomos , Hëna e re që do të realizohet  një shenjën e Peshqve mund të krijojë zhurmë në detyrat e përditshme që do t’ju irritojnë.
Dashuria: Eshte ne te miren tuaj qe ne kete jave te mbani fort i/e dashuren tuaj sepse koha ka te papritura dhe keqkuptime, mund te nisni dick ate re me i/e dashuren tuaj qe do te thot nje hap me tutje per ta stabilizuar lidhjes sepse ko jave ju jep nje mundesi te tille ne kete aspect . Mundohuni të mbani komunikim të mirë mes jush pasi ekzistojnë shumë ide të gabuara që do të përkeqësojnë klimën me Merkurin planetin e komonikimit  ne krahun e kundert . Nëse jeni vetem ka të ngjarë të krijoni përshtypjen e gabuar për një njohje të re kujdes se cfar bisedoni , kështu që përpiquni të mos lejoni që lidhja juaj te perfundoj ne debate te pa kuptimta .
Karriera dhe financat: Klima në mjedisin tuaj të punës mund të jetë e veshtire  këtë javë duke krijuar tension për ju dhe njerëzit me të cilët punoni. Informacioni mund të mos jetë i qartë prandaj cdo gje me metro , kështu që ngurroni të kërkoni sqarime në mënyrë që të trajtoni siç duhet angazhimet dhe projektet e rëndësishme të punës. Mundohuni të përqendroheni në punën tuaj pasi kjo është mënyra e vetme për të zvogëluar mundësinë e gabimeve.

AKREPI

Të përgjithshmet: Cdo gjë që lidhet me kujtimet e çështjeve emocionale, dashuritë e vjetra dhe flirtimet që për disa arsye nuk u larguan, do ta bëjë praninë e tyre të ndjehet këtë javë kjo sherben ne favorin tuaj sepse cdo gje e keni nen kontroll . Arsyeja për këtë do të jetë Merkuri , i cili fillon udhëtimin e tij retrograde në shenjen e Peshqve në 18/2 dhe ju nxit të shikoni përsëri çështjet erotike dhe emocionale që ju kishin “shqetësuar” në të kaluarën. Më 19/2, hyrja e Diellit në shenjën e Peshqve tregon që kjo javë dhe periudha tjetër në një kontekst më të gjerë do të jetë një stacion për çështjet tuaja emocionale. Më 23/2 Hëna e re që do të mbahet në të njëjtin shenje do të jetë një mundësi nëse dëshironi të bëni një fillime të reja  në jetën tuaj personale, me një perballje me  të kaluarën.
Dashuria: Shanset për një dashuri të vjetër që do të dalë në siperfaqje ne kete jave  po rriten mundesit per lidhje te vjeter këtë javë ndërsa kursi retrograde i Mercury ju kthehet në çështjet e së kaluarës. Nëse jeni në një lidhje duhet të keni kujdes pasi komunikimi nuk do të jetë i dobishëm dhe madje mund të shkaktojë keqkuptime mes jush. Hëna e re që do të zhvillohet në fund të javës mund të sjellë edhe një takim të rastësishëm me një person që ka qenë i interesuar për ju për një kohë të gjatë, dhe të dhëna të reja do të dalin nga ky takim pse jo dicka e mire ne jeten tuaj per te ardhmen .
Karriera dhe financat: Hyrja e Diellit në shenjën e Peshqve më 19/2 ju jep frymëzim që do të luajë një rol të rëndësishëm pasi do t’ju çojë në ide krijuese. Mund të mos jetë e lehtë për t’u zbatuar dhe komunikuar këtë javë, pasi retrospektiva e Mërkurit nuk do t’ju ndihmojë planet tuaja. Mbani çdo ide që ju vjen në mendje në lidhje me çështjet e biznesit tuaj, pasi tani mund të mos jetë koha e duhur për të vazhduar më tej, por kjo është e përkohshme shikoni detajet per nje te ardhme solide.

SHIGJETARI

Të përgjithshmet: Këtë javë çështjet që ju shqetësojnë më shumë do të jenë për shtëpinë tuaj dhe njerëzit tuaj, pasi Mërkuri është në shenjën e Peshqve. Nga 18/2 që do të fillojë kursin e saj retrograde, ka të ngjarë që çështjet që keni shmangur me perpara do te marrin zgjidhjen e duhur tani me të kaluarën. Këto çështje mund të jenë të papritura  dhe gjendja shpirtërore që ju keni për t’i zgjidhur ato do të luajë një rol kryesor në to. Në 19/2 Dielli hyn në shenjën e Peshqve dhe fillon një sezon shumë të mirë për të rregulluar detyra që lidhen mevendin  ku jetoni. Java mbyllet me Hënën e re në shenjën e Peshqve, e cila ju thotë se nëse doni të merrni vendime në lidhje me shtëpinë tuaj, së pari duhet të mbyllni disa ceshtje me urgjente .
Dashuria: Kjo është një javë vendimtare për partnerin tuaj, veçanërisht nëse qëndroni nën të njëjtën çati, pasi çështjet që lidhen me shtëpinë tuaj mund të krijojnë mosmarrëveshje midis jush. Mos lejoni që detyrat dhe detyrimet tuaja t’ju largojnë nga i/e dashura  juaj dhe përpiquni të ndani me të drejtë përgjegjësitë tuaja të përbashkëta. Nëse jeni vetem mund të ndjeni nevojën për të komunikuar me një person të së kaluarës, por duhet të merrni parasysh nëse prisni diçka nga një veprim i tillë ose nëse është thjesht një impuls i momentit.
Karriera dhe financat: Vëmendja juaj nuk do të përqendrohet në çështjet tuaja profesionale dhe kjo mund të lërë disa njerëz në mjedisin tuaj të biznesit të veprojnë në mënyrë konkurruese. Kursi retrograde i Merkurit në shenjën e Peshqeve  nga 18/2 tregon se nuk do të jetë e lehtë të bësh marrëveshje për një çështje profesionale, kështu që nuk ka shtyrje. Nëse po mendoni të filloni diçka të re këtë javë, do të duhet të furnizoheni  me durim dhe këmbëngulje për të shmangur konfuzionin dhe keqkuptimet.

BRICJAPI

Të përgjithshmet: Perballja  ene rrethin  tuaj shoqeror do të jenë në fushat e betejës këtë javë dhe një mënyrë ose tjetra do ju tërheqë vëmendjen. Mërkuri fillon kursin e tij retrograde tek shenje e Peshqve në 18/2 dhe ka mundesi të çojë në biseda të pafund me persona në mjedisin tuaj të afërt, nga i cili ka të ngjarë të lindin keqkuptime. Këshillohet që të jeni të kujdesshëm me ato që thoni dhe madje një fjalë është e aftë të krijojë një “klimë” jot e mire në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Më 19/2, Dielli kalon në shenjen  e Peshqve, duke filluar një periudhë e mbushur me diskutime dhe takime, personalisht ose profesionalisht. Java mbyllet me Hënën e re që do të mbahet në të njëjtën shenjë dhe ka nevojë për vëmendje pasi sjell informacione të ‘papritura’ ne kete drejtim .
Dashuria: Kursi retrograde i Mercurit mund t’ju kujtojë gjëra që e kishin shqetësuar partnerin tuaj në të kaluarën, por do të ishte një ide e mirë të mos i sillni ata këtu nëse nuk ka ndonjë arsye. Nëse jeni i lirë është e mundur të komunikoni me një person të së kaluarës dhe tani është mundësia – nëse jeni të interesuar për këtë person – të zgjidhni një keqkuptim që u krijua midis jush.
Karriera dhe financat: Këtë javë do të duhet të filtroni me kujdes informacionet që lidhen me biznesin pasi ka shumë të ngjarë që të ketë një efekt “të thyer të telefonit”. Mos u mbështetni në fjalët “të shpërndara” që i dëgjoni në punë pasi thashethemet për çështje të ndryshme do të jenë të mjaftueshme dhe është e mundur që ata të mos ju shpërndahen. Tani është një mundësi e mirë për të mbyllur të kaluarën, pasi sa më shumë t’i lini ata aq më vështirë do të jetë ta stabilizoni

UJORI

Të përgjithshmet: Këtë javë mesa duket  të bëni perllogaritje  me mendjen tuaj që do të ndikojnë në atë se si ju përgjigjeni në veçanti për çështje që lidhen me sektorin financiar. Më 18/2 Merkuri  fillon kursin e tij retrograde tek shenja e Peshqve dhe tërheq vëmendjen tuaj për marrëveshjet financiare. Këshillohet që të jeni të kujdesshëm edhe me transaksionet tuaja të përditshme pasi shpesh do të jeni abstrakt dhe kjo rrit shanset që ju të harroni apo humbni diçka me vlerë për ju. Më 19/2 Dielli hyn në shenjën e Peshqve dhe në 23/2 Hëna e re zhvillohet në të njëjtën shenjë, duke treguar që të dhënat e reja mund të vijnë në ekonomin  tuaj në periudhë te afert . Por për të dalë prej tyre, duhet të mbyllni të kaluarën.
Dashuria: Kursi retrograde i Mërkurit do të ndikojë si në mënyrën si mendoni, ashtu edhe në mënyrën se si ju drejtoheni çështjeve që lidhen me ju dhe partnerin tuaj. E vërteta është se këtë javë mund të mos keni mënyrën e duhur për të thënë atë që dëshironi, kështu që është e lehtë që shoku juaj të keqkuptojë qëllimet tuaja. Nëse jeni i lirë keni shumë të ngjarë të kuptoni se një person afër jush përmbush atë që dëshironi dhe kërkoni në fushën emocionale.
Karriera dhe financat: Kjo javë ka të ngjarë të sjellë ndryshime në punë që do t’i hapin rrugën mendimeve dhe skenarëve të ndryshëm. Këshillohet që të mos lini te tjeret te vendosin per juve  sepse te tjeret qe nuk I din mire ggjerat qe juve ju interesojne  mund te keni keqkuptime prandaj sa me pak informacion aq me mire per juve , sepse padituaria  minojne  ty dhe punën tënde. Negociatat e biznesit kanë nevojë për vëmendje këto ditë pasi ka shumë të ngjarë që të tjerët të negociojnë me ju dhe të tjerët do të kuptojnë.

PESHQIT

Të përgjithshmet: Këtë javë do të nderoheni pasi shumica e ngjarjeve astrologjike ndodhin në shenjën tuaj të Horoskopit ! Mërkuri fillon kursin e tij retrograde në 18/2, duke treguar që herën tjetër do të prirni për vendimeperfekte edhe pse me pak lodhje kete jave por keni per te ja dale , pasi të menduarit tuaj do të jetë tejet subjektiv. Nëse doni të negocioni çështje të rëndësishme, duhet të mbani një shportë të vogël dhe të jeni të kujdesshëm pasi do të jetë e lehtë të krijoni keqkuptime. Në 19/2, me Diellin që hyn në zodiakun tuaj, fillon muaji i ditëlindjes tuaj, duke treguar që herën tjetër do të “rrezatoni” dhe do të keni mundësinë të ndjeni praninë tuaj kudo që dëshironi. Në 23/2 Hëna e re që do të zhvillohet në shenjën tuaj të zodiakut ju nxit të mos nxitoni në përfundime, pasi do të jetë e lehtë të kapeni me përshtypje të gabuara.
Dashuria: Hyrja e Diellit në shenjën tuaj të Horoskopit  në 19/2 tregon që po filloni një periudhë ku do të keni mundësinë për të arritur një person që ju intereson dhe të fitojë. Nëse ky person shoqërohet gjithashtu me një histori emocionale të së kaluarës, atëherë shanset rriten. Sigurisht që ekziston edhe Merkuri  retrograde i cili nga 18/2 nuk do të bëjë me lehtësi gjëra në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale , duke krijuar “shkëmbinj nënujorë” në komunikim. Nëse jeni në një lidhje, përpiquni të mos lejoni që mendimi juaj subjektiv të jet  i pakontrolluar, pasi do të jetë e lehtë të gjykoni për i/e dashuren  tuaj.
Karriera dhe financat: Komunikimi gjithashtu do të jetë shumë i rëndësishëm për çështjet e biznesit tuaj, pasi nuk do të jetë e lehtë për të zgjidhur çështjet në punë nëse askush nga palët e interesuara nuk është i gatshëm t’i diskutojë ato për t’i zgjidhur ato. Ajo për të cilën duhet të kujdeseni është tendenca për të parë gjërat nga njëra anë, duke harruar që monedha gjithmonë ka dy anë. Nga 19/2 me hyrjen e Diellit në shenjën tuaj të horoskopit , fillon një periudhë ku ju mund të identifikoni aftësitë tuaja në një mënyrë profesionale.

Për më shumë detaje mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun Jorgo Pulla: Tel. 0699464446 ose pranë ëebsajtit www.astrologu.al

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb