“Gjetëm dosa e dhi”, Rama tek këndi i ri i tenisit tek Liqeni i Tiranës: Tjetër oaz sportiv që u shtohet fëmijëve dhe të rinjve

TIRANË Kryeministri Edi Rama, shoqëruar nga kryetari i Bashkisë së Tiranës Erjon Veliaj dhe stafi i tyre, kanë vizituar këndin e ri të tenisit tek Liqeni i Tiranës. Rama shprehet se ky është një oaz sportiv, që iu shtohet fëmijëve dhe të rinjve. Edi Rama: Gjithçka duket shumë bukur. Erjon Veliaj: Mbaj mend se kur … Vazhdoni me leximin e “Gjetëm dosa e dhi”, Rama tek këndi i ri i tenisit tek Liqeni i Tiranës: Tjetër oaz sportiv që u shtohet fëmijëve dhe të rinjve