“Ndryshimet klimatike dhe menaxhimi i riskut nga katastrofat, disa nga shtyllat për një zhvillim të qëndrueshëm të vendit”

Nga Nëntori i vitit 2020 në Fakultetin e Ekonomisë, Universitetin e Tiranës ka filluar zbatimin projekti “Promoting Climate Change Adaptation and Disaster Risk Management in the frameëork of EU Integration”. Projekti zhvillohet në kuadër të fushës së veprimit Jean Monnet Module i programit Erasmus + i financuar nga Bashkimi Evropian. Në stafin e projektit janë … Vazhdoni me leximin e “Ndryshimet klimatike dhe menaxhimi i riskut nga katastrofat, disa nga shtyllat për një zhvillim të qëndrueshëm të vendit”