Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

BEOGRAD- Në një analizë, eksperti i Ballkanit, Danel Serwer thotë se do të vijë dita kur Serbia do të detyrohet ta njohë pavarësinë e Kosovës. Analisti politik nga Washingtoni dhe eksperti për Ballkanin, Daniel Serwer pohon se Serbia duhet ta ndryshojë qëndrimin neutral të cilin e mban aktualisht nëse...

NGA: ARSIM SINANI* Profesori i Universitetit të Prishtinës, analisti Arsim Sinani thotë se shqiptarët duhet të ngrenë zërin nesër gjatë takimit që do të mbahet mes delegacionit të përfaqësuesve të Bashkimit Europian dhe zyrtarëve maqedonas. “Shqiptarët në mungesë të një platforme të liderëve shqiptar, nesër në takimin me delegacionin...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.