Kontakt

Kontakt për raportime – denoncime
[email protected]
Tel viber / whatsapp : +355 68 801 8777

Marketing
[email protected]
[email protected]

Probleme teknike dhe sugjerime në web/app
[email protected]

Dërgoni E-Mail per cdo problem të faqes , sugjerim apo shqetesime.

Emri Yt (e domosdoshme)

Adresa juaj (e domosdoshme)

Subjekti

Mesazhi Juaj

Për video dhe foto dergoni në : +355 68 801 8777