Historia

Lushnje/ Të varfër dhe të sëmurë, historia e jetimëve në fshatin Dushk (VIDEO)

Ekipi i emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” ka udhëtuar në fshatin Dushk të Lushnjës tek familja Dedej. Kryefamiljari ka ndërruar jetë nëntë vite më parë nga një infarkt në zemër duke lënë familjen e tij në varfëri të madhe.