Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

GJERMANI- Familja Berisha është integruar plotësisht në Gjermani dhe ndjehen si gjermanë, por përkundër kësaj, ajo pritet të dëbohet për në Kosovë, shkruan ‘sz-online.de’. Muharrem Berisha jeton prej vitesh në këtë shtet me gruan, Vjollca Nebihin dhe dy fëmijët, Ledionin, 4 vjeç dhe Lea, 1 vjeç, përcjell albinfo.ch. Ledioni...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.