Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

TIRANË- Një qytetar me të njëjtin emër si ish-diktatori Enver Hoxha dhe i akuzuar për vjedhjen e energjisë elektrike, ka mundur t’i shpëtojë burgut. Gjykata e Tiranës ka vendosur ta lërë të lirë qytetarin Enver Hoxha. Vendimi në fjalë është marrë më 24 nëntor, ndërsa prokuroria ka të drejtë...