Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Nga Nebil Çika Së pari, dua të sqaroj një keqkuptim me një shkrim të botuar dje në “G.SH” për një projektligj për dekomunistizimin që PD-ja në bashkëpunim po përgatit. Kur ne themi që: ”Është kriminal dhe i pa pranueshëm që Gramoz Ruçi është venë me emër dhe foto në...

Kryetari i Kuvendit merr pjesë sot në Konferencën e 8-të të Kryetarëve të Parlamenteve të Vendeve të Ballkanit Perëndimor. Ruçi bashkëkryeson sesionin e parë mbi “Integrimi në BE: rezultatet dhe aspiratat”. Në konferencë do të diskutohet dhe mbi Dimensionin e Sigurisë së Bashkëpunimit të Ballkanit Perëndimor si Kontribut në...

TIRANË- Kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi priti sot në takim një delegacion nga Bundestagu gjerman, të kryesuar nga Jörn Ëunderlich, anëtar i Bundestagut. Në këtë takim, Kryetari i Kuvendit vlerësoi marrëdhëniet e shkëlqyera mes Shqipërisë dhe Gjermanisë, duke shprehur mirënjohjen e thellë për mbështetjen e shtetit gjerman për Shqipërinë...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.