Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Tretja jo e mirë shkakton shpesh fryrje të barkut, shtim në peshë, por në se është kronike ajo shkakton edhe sëmundje të ndryshme.  Ju sjellim disa këshilla të dobishme dhe praktike se si të përmirësoni tretjen tuaj përmes metodave natyrale. 1. Konsumoni ushqime natyrale dhe organike E para gjë...

Kapsllëku është një nga problemet më të zakonshme gastrointestinale. Shumë njerëz që vuajnë nga kapsllëku, kanë dhimbje gjatë jashtëqitjes dhe shpesh kanë tendosje, fryrje dhe ndjesinë e një zorre të mbushur. Pothuajse çdo njeri mund të vuajë nga kapsllëku në një moment të caktuar dhe shkaku më tipik është...

Dhimbja e barkut është një ankesë e zakon shme për shumë njerëz, por që ka një ndikim kryesor në cilësinë e jetës. Sipas Cassandra Barns, dietologe britanike, “sistemi ynë i tretjes përbëhet nga disa pjesë, ku ndodhin procese të ndryshme të tretjes. Lloje të ndryshme të qelizave krijojnë substanca,...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.