Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Jennifer Garner: Pas ndarjes me Aflleck nuk kam takuar asnjë mashkull

Mandatory Credit: Photo by Chelsea Lauren/REX/Shutterstock (5612189bi) Jennifer Garner 'Miracles From Heaven' film premiere, Los Angeles, America - 09 Mar 2016
WEST HOLLYWOOD, CA - MARCH 04: Actress Jennifer Garner attends Sony Pictures Releasing's "Miracles From Heaven" Photo Call at The London Hotel on March 4, 2016 in West Hollywood, California. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Jennifer Garner attends the Screening Of IFC Films' "The Tribes Of Palos Verdes" at the Ray Kurtzman Theater on November 21, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images)

Jennifer Garner në një intervistë të dhënë së fundmi për News.com, është treguar shumë e sinqertë kur ka deklaruar se pas ndarjes nga bashkëshorti Ben Affleck, nuk ka dalë me asnjë mashkull.

Ata i dhanë fund lidhjes së tyre 10 vjeçare në vitin 2015.

Jennifer ka treguar se edhe pse miqtë e saj janë munduar që ta prezantojnë me meshkuj të tjerë, ajo i ka refuzuar, pasi nuk dëshiron të ketë asnjë lidhje në këtë periudhë.

Ajo ka treguar se është duke jetuar një jetë të cilën nuk do të kishte dëshiruar kurrë ta jetonte, as për veten dhe as për tre fëmijët e saj.

“Që unë të filloj të njoh një mashkull, duhet të qartësoj mendimet e mija dhe të kuptoj që jo të gjithë meshkujt janë njësoj, jo të gjithë gabojnë…”, është shprehur aktorja e bukur.