Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Dashi Nëse arrini ta kapni në ajër mundësinë, do të keni fatin të punoni krah për krah me persona të një niveli të lartë nga të cilët mund të mësoni shumë. Mos harroni ata që ju kanë treguar dashuri, për të ndjekur ëndrrat e lavdisë. Demi Planetët kërkojnë të...

Dashi Marsi në qiellin tuaj është i gatshëm të dëgjojë zërin e Hënës. Do të pranoni mundësinë e një pune të papritur dhe shumë të dëshiruar. Me Uranin dhe Saturnin kundra mund të vini në pikëpyetje disa zgjedhje. Vazhdoni përpara! Demi Hëna do të ndezë midis jush dhe partnerit...

Dashi Hëna rrit optimizmin dhe aftësitë komunikuese. Vërtet do të jeni pak egocentrikë, por edhe të shkëlqyer dhe interesantë si kurrë më parë! E dini fatin tuaj, por do të arrini edhe të përfitoni nga rasti për të mësuar nga persona vërtet të veçantë. Demi Plutoni jo shumë miqësor...

Dashi Bashkëveprimi i planetëve do të bëjë që humori i juaj të ketë luhatje. Mos u mbyllni brenda vetes. Pranoni dhe besojuni të tjerëve. Për të arritur në një mirëkuptim më të madh, vëreni veten në vendin e partnerit dhe bëni më të mirën që mundeni. Demi Edhe pse...

Dashi Ngjarje të rëndësime të lidhura me punën, që janë bërë më urgjente me lëvizjet e Jupiterit jo shumë miqësor, duhet të jenë në përputhje me kërkesat e jetës në çift. Nuk do të jetë e lehtë të gjeni një ekuilibër midis jetës private dhe profesionale, por ju do...

Dashi Në dashuri kohët e fundit po bëni një hap prapa dhe një përpara. Merrni parasysh një kritikë konstruktive dhe do të kuptoni atë që dëshironi me të vërtetë. Pranoni ftesën e një miku që keni kohë që e njihni, i cili do t’ju ndihmojë t’i jepni zgjidhje një...

Dashi Mos u hidhni shumë përpjetë, nëse nuk doni të rrezikoni të rrëzoheni! Duhet të qëndroni me këmbë në tokë dhe të mos përfshiheni nga aventura tepër të rrezikshme. Mendoni për pasojat e veprimeve që kryeni, do të shmangnit rrezikun për ta pësuar. Demi Nëse po shqyrtoni mundësinë për...

Dashi Pozicioni i planetëve do t’ju garantojë një ditë të gëzueshme dhe pa kokëçarje, gjatë së cilës do të ndiheni mirë. Shmangni nga programi çdo lloj veprimtarie të lodhshme dhe mendoni të argëtoheni. Demi Kjo ditë ju sjell paqe dhe qetësi, që t’ju përkushtoheni punëve të shtëpisë dhe të...

Dashi 21 Mars – 20 Prill Keni nevojë për një ndryshim ambienti që u rikthen entuziazmin ideve të reja që keni, për të mos humbur gjallërinë dhe entuziazmin, që ju shquajnë nga të tjerët. Më në fund erdhi një ditë e qetë: pikërisht ajo që ju duhet për të...

Dashi Jeni duke ndjekur objektiva që ju lodhin dhe ju stresojnë. Mos vallë për hir të kësaj keni lënë mënjanë dashurinë? Dëshira dhe pasioni do të bëjnë që të kërkoni mundësi për të biseduar dhe bashkëpunuar me partnerin më shumë se më parë. Demi Një njeri që e vlerësoni...

Dashi 21 Mars – 20 Prill Merrini vendimet duke ruajtur ekuilibrin dhe duke shmangur reagimet gjaknxehta. Duhet patjetër të tregoheni të kujdesshëm. Nëse do t’ia lejoni, një familjar do të jetë i lumtur t’ju ndihmojë. Mos lini që kjo mundësi t’ju ikë. Përfitoni. Demi 21 Prill – 20 Maj...

  Dashi Do t’i ndani idetë tuaja me të tjerët dhe do të merrni miratime nga ata që i vlerësoni. Dhe mos u shqetësoni, askush nuk do të ankohet, nëse lëni mënjanë ndonjë hollësi me pak rëndësi. Në horizont shfaqen miqësi për t’i forcuar apo për t’i rizbuluar, ndoshta...

Dashi Krijimtaria vazhdon të jetë pika juaj e fortë, falë Uranit që ju mban nën krahun e tij mbrojtës. Do ndërmerrni projekte të reja. Do arrini të krijoni një atmosferë të këndshme, duke ndryshuar rutinën e zakonshme me gjëra të bukura. Demi Falë Marsit favorizues iniciativat tuaja do jenë...

Dashi Lërini butësinë që të rrjedhë lirisht. Do të shërbejë për të çimentuar një lidhje të konsoliduar ose të shkrijë ndrojtjen në një marrëdhënie të porsalindur. Në punë do t’ju duhet të pranoni disa kompromise, solidariteti është i barasvlershëm me suksesin e ndërmarrjeve Demi Do të jeni të suksesshëm...

Dashi 21 Mars – 20 Prill Krijoni miqësi edhe kur gjendeni para opinioneve dhe pozicioneve të ndryshme. Bashkëveprimi i Jupiterit me Saturnin do t’ju ndihmojë të zgjeroni rrethin e njohjeve tuaja. Në shumëllojshmërinë natyrale do të zbuloni një tërësi që do të arrijë t’ju pasurojë shumë. Demi 21 Prill...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.