Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Dashi Nëse në të kaluarën jeni tërhequr për të qenë vetëm, tashmë keni dëshirë të zbaviteni në grup, duke pranuar çfarëdolloj ndryshimi. Ndryshojini pikëpamjet tuaja për t’u përshtatur atyre të partnerit tuaj, nëse nuk janë të njëjta. Demi Keni dëshirë të vendosni një mirëkuptim edhe më të thellë me...

Dashi 21 Mars – 20 Prill Jeni shpërndarë në shumë fusha. Ndiqni objektiva që ju lodhin dhe ju stresojnë. Mos vallë për hir të kësaj keni lënë mënjanë dashurinë? Dëshira dhe pasioni do të bëjnë që të kërkoni mundësi për të biseduar dhe bashkëpunuar me partnerin. Demi 21 Prill...

Dashi Marsi nuk do të jetë shumë i favorshëm sot dhe do t’ju duket se ato që ju qëndrojnë pranë vetëm ju kundërshtojnë. Kërkoni një bisedë sqaruese. Ndërsa jeni nën ndikimin e Marsit, mos e merrni çdo gjë për të mirëqenë. Demi Mjafton të mësoni të vëzhgoni dhe do...

Dashi Orët do kalojnë shpejt për shkak të humorit të mirë. Projekte të reja, eksperienca dhe frymëzime të papritura. Do flisni me njerëz që keni kohë që nuk i shihni. Një udhëtim larg mund të transformojë pozitivisht jetën tuaj. Argumente praktike dhe fituese. Demi Ju duhet një pushim pas...

Dashi Dielli së bashku me Hënën do t’ju vënë në provë. Do të zbaviten duke bërë të shfaqen tensione që zakonisht i mbani nën kontroll. Do të jeni të acaruar dhe nuk do të jeni tolerantë përballë madje edhe keqkuptimeve të vogla me të tjerët. Demi Nëse jeni ende...

Dashi Shqetësimi nuk do të jetë i lehtë për t’u mbajtur nën kontroll. Do të bëjë që marrëdhëniet me të tjerët t’i keni sipas kapriçove të humorit. Qetësohuni! Nuk do të pranoni propozimin e një të njohurit, sepse më vonë do t’i ndiheni në borxh. Demi Ironia e juaj...

Dashi Do t’ju duhet të përballeni me ndonjë të papritur, dhe nuk do të keni atë elasticitet që do të ishte i nevojshëm për t’u përballur me risi dhe për të riorganizuar programin. Kjo mënyrë e vazhdueshme për të pyetur të tjerët ndoshta fsheh paaftësinë për të pranuar atë...

Dashi Me Uranin që grindet me Hënën, do të ishte mirë të mos dilni në konkluzione të menjëhershme për ato që do t’ju thonë. Dëgjojini argumentet e të tjerëve, edhe pse brenda jush keni një ndjenjë të fortë rebelimi, që ju shtyn t’ju kundërviheni. Demi Me Plutonin që ndikon,...

Dashi Hëna është në harmoni me Marsin, Mërkurin, Uranin dhe Jupiterin. Priten surpriza të këndshme në punë. Ata që deri dje ju kundërshtonin, nga sot do t’ju mbështesin. Në dashuri mos u frikësoni nga përballjet sfiduese: nga disa probleme të brendshme do të dilni fitimtar. Demi Në punën tuaj...

Dashi Dilni nga kllapia dhe veproni menjëherë, nëse nuk doni që të ngelni mbrapa. Gjë që nuk ndodh zakonisht. Për të gjetur çelësin e problemit, nevojitet të keni qetësinë e duhur mendore dhe të mos shpejtoni. Demi Ndryshime të shpejta dhe pozitive, falë bashkëveprimit të Diellit me Hënën që...

Dashi Një e hënë më e qetë seç duhet, ndoshta me ndonjë zbavitje të vogël. Lini pas çështjet familjare dhe dilni nga shtëpia. Mundohuni të jeni inovativë, të shpejtë në vendimmarrje dhe plot gjallëri. Mos u përqendroni tek gjërat që kanë pak rëndësi! Demi Një falënderim nga zemra për...

Dashi Gjeni pak kohë për personin që doni dhe përpiquni të keni dialog. Do të jetë mënyra më e mirë për të tejkaluar ndonjë tension të mundshëm. Ka shtytjen emocionale të duhur, edhe rezultatet mund të mos jenë në lartësinë e duhur. Demi Vështirësi të vogla plotësisht të papritura...

Dashi Të pakënaqur nga Hëna, si edhe me Venusin e burgosur në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë, për sot nuk bëhet fjalë për aventura dashurie! Si kompensim, mbështetje e Diellit dhe Plutonit hap rrugën për një miqësi të veçantë, intensive dhe intime. Demi Do të keni krijimtari të shkëlqyeshme në...

Dashi Mëngjesin do ta keni të zënë më punë, fitime dhe shpenzime, por duke filluar nga orët e pasdites, me ndikimin e Hënës, çdo gjë do të ndryshojë në qiellin tuaj të brendshëm. Do të kaloni një mbrëmje të këndshme me miqtë apo vetëm me partnerin. Demi Do të...

Dashi Do të mbizotërojë shpirti i skuadrës me kolegët, kur njëri nuk ia del e ndihmon tjetri, pa zili dhe kritika, për të arritur objektivin. Investimet do të duhet të monitorohen, konsultohuni me një ekspert të kësaj fushë. Do të bëni blerje interesante në librari. Demi Do të përshkoheni...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.