Deputetët u mblodhën sërish këtë të enjte në Parlamentin shqiptar, pasi u zhvillua seanca e radhës plenare. Ajo që bie më shumë sy, nga deputetët e të gjitha kampeve politike, është look-u dhe veshja e tyre.

Deputetët burra, shihen grupe-grupe, e të veshur seriozë teksa ndodhen në oborret e Kuvendit, ndërsa deputetet femra, shpalosin të gjithë sharmin e tyre. Ndër ta, më në sy ranë deputetja, Grida Duma.

E veshur me kostum blu dhe me syze, deputetja e Qarkut të Tiranës dukej thjeshtë e mrekullueshme. Nga krahu tjetër, ish-ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj, tërhoqi vëmendjen me veshjen dhe dukjen e saj.

Paparazëve të LSA, nuk i ka shpëtuar as sekretari organizativ i PS, Bledi Klosi, i cili zgjodhi që të vinte në seancë jo me makinë, por me një biçikletë. Deputetja e PS në Qarkun Dibër, Aurora Mara dhe deputetja e PD në Qarkun e Durrësit, Andia Ulliri, tërhoqën gjithashtu vëmendjen. Vlen të përmendet se në seancën e sotme, u diskutua për miratimin e komisioneve të përhershme të parlamentit, si dhe u diskutua për mënyrën se si do të zhvillohen ato. Mazhoranca ka propozuar, se duke qenë se vendi ndodhet në një situatë pandemike, punimet në komisione të zhvillohen online.

Mirëpo të këtij mendimi nuk janë deputetët e opozitës, që kërkuan që sesionet të zhvillohen në godinat fizike, në përputhje kjo sipas tyre dhe me Kushtetutën. Për më shumë ju ftojmë të ndiqni fotot e mëposhtme.

73f110a1 8c9a 442f 91a4 8b1146121569
73f110a1 8c9a 442f 91a4 8b1146121569
63f18043 75e7 47b8 Adfa 1bfd188c903c
63f18043 75e7 47b8 Adfa 1bfd188c903c
0490a310 143e 4005 Bb69 306a70706692
0490a310 143e 4005 Bb69 306a70706692
6bad71dc D31d 451d 945f 3fcc8727ae1b
6bad71dc D31d 451d 945f 3fcc8727ae1b
235d1549 3d91 44a1 8e9a 5558893b90d5 (1)
235d1549 3d91 44a1 8e9a 5558893b90d5 (1)
Acf6882f Ec93 40bd 9a8f 4791411efa20
Acf6882f Ec93 40bd 9a8f 4791411efa20
0d10fa60 38b4 4ee6 Ade3 Ab6e591a6a0d
0d10fa60 38b4 4ee6 Ade3 Ab6e591a6a0d
B968aeac 931e 47b3 84d1 58930a8b3d78
B968aeac 931e 47b3 84d1 58930a8b3d78
E1cd70d6 F172 4c7b 8054 6b1e1f9acdcb
E1cd70d6 F172 4c7b 8054 6b1e1f9acdcb
241245db 151f 4d7b Bb98 A6ecd054b634
241245db 151f 4d7b Bb98 A6ecd054b634
6dba294b Fdd2 43af 8b6f Fa8de3796855
6dba294b Fdd2 43af 8b6f Fa8de3796855
E05337ec 4147 4d52 892b 4e3d642ba68e
E05337ec 4147 4d52 892b 4e3d642ba68e
21b1e2dd 3e2c 4733 96ea 957771c2fcb4
21b1e2dd 3e2c 4733 96ea 957771c2fcb4
F1c5a166 0c5b 48cd B39d 120fc6e59a32
F1c5a166 0c5b 48cd B39d 120fc6e59a32
11827dfe 7007 471f Bd3c 39b01cbcc8cc
11827dfe 7007 471f Bd3c 39b01cbcc8cc
2f432139 744f 4122 84d0 317a46bbfb76 (2)
2f432139 744f 4122 84d0 317a46bbfb76 (2)
0e1e3acc 6b58 4f21 9257 Bc74ff0ccb23
0e1e3acc 6b58 4f21 9257 Bc74ff0ccb23
3ffeaab9 4f3f 47ec 8df3 190f780ebb55
3ffeaab9 4f3f 47ec 8df3 190f780ebb55
De0467ec 06bc 47c5 9f52 Bd072176eabf
De0467ec 06bc 47c5 9f52 Bd072176eabf
066e05db A314 4d6e 9aa3 91079f6f1efe
066e05db A314 4d6e 9aa3 91079f6f1efe
Ad2810d1 8087 483d Aad2 5d38bfd2f0fa
Ad2810d1 8087 483d Aad2 5d38bfd2f0fa
Fe36b935 B98e 4b8d A788 2327fc3ce4cd
Fe36b935 B98e 4b8d A788 2327fc3ce4cd
Da9f2fb3 869b 4b7f A700 1dd4d37df708
Da9f2fb3 869b 4b7f A700 1dd4d37df708
04191765 E182 4c75 9c05 6fdb80615d45
04191765 E182 4c75 9c05 6fdb80615d45
7a253515 A28a 4e01 8a18 71ffc64e6ed3
7a253515 A28a 4e01 8a18 71ffc64e6ed3
11dba39b Ebd0 42ca B899 F8c27a63badc
11dba39b Ebd0 42ca B899 F8c27a63badc
3890a8d9 F4bc 4e00 Aede 3f5a2b1b120d
3890a8d9 F4bc 4e00 Aede 3f5a2b1b120d
F3b99d0a 7b6a 495c 996b Fa3a43169fb1
F3b99d0a 7b6a 495c 996b Fa3a43169fb1
677a8d7b D5a5 4b88 88e9 E5834e94496c
677a8d7b D5a5 4b88 88e9 E5834e94496c
50eb5eac F48e 4585 827c 6a924e2cd22f
50eb5eac F48e 4585 827c 6a924e2cd22f
E6d17ff0 8052 42d7 9eae 2567066e435d
E6d17ff0 8052 42d7 9eae 2567066e435d
Dc29c83e 7c3a 4e3b B057 E8da18d42706 (1)
Dc29c83e 7c3a 4e3b B057 E8da18d42706 (1)
F87ba6f3 B9f7 4e4f 9179 4313493df676
F87ba6f3 B9f7 4e4f 9179 4313493df676
342e9d79 41ea 42a1 A217 92165142ba28 (1)
342e9d79 41ea 42a1 A217 92165142ba28 (1)
E093a566 739f 4749 83ed 521e0bfdf561
E093a566 739f 4749 83ed 521e0bfdf561
631a8421 8e87 42ef 8947 37135bc76f78
631a8421 8e87 42ef 8947 37135bc76f78
Fb5c6eb8 760a 49eb Af94 4a694edb98bf
Fb5c6eb8 760a 49eb Af94 4a694edb98bf
8be1148a 8b02 493e 9376 4a083f1d7f24
8be1148a 8b02 493e 9376 4a083f1d7f24
F7e1d14f 68ea 468c 8ef4 4c4b733d26ec
F7e1d14f 68ea 468c 8ef4 4c4b733d26ec
73e8caf9 40f8 4f1c 940f 330c4bec2c16
73e8caf9 40f8 4f1c 940f 330c4bec2c16
C24d97fd 1884 4d35 9d77 F43bc4268b94
C24d97fd 1884 4d35 9d77 F43bc4268b94
8213287c 29ee 40f1 A05d 1b7147076453
8213287c 29ee 40f1 A05d 1b7147076453
5a32280e 750e 4c73 Ba6c 125f8f0364ce
5a32280e 750e 4c73 Ba6c 125f8f0364ce
B9e269b6 02c3 4de4 A615 6404cf73c063
B9e269b6 02c3 4de4 A615 6404cf73c063
70d39a2f Cc29 4611 869c 45aacdf7d4ce
70d39a2f Cc29 4611 869c 45aacdf7d4ce
217770d0 1246 417a B01b 7eb118581a10
217770d0 1246 417a B01b 7eb118581a10
Fcaa9863 Ed0d 46e4 8de4 0655298022d3
Fcaa9863 Ed0d 46e4 8de4 0655298022d3
13b498d3 Ff1c 468a 8ec0 27d75d601a70
13b498d3 Ff1c 468a 8ec0 27d75d601a70
F2859e95 745d 4fe4 99ae F715d5c227fd
F2859e95 745d 4fe4 99ae F715d5c227fd
5f7df823 0b31 4ebc B1eb Aec8a57cee8d
5f7df823 0b31 4ebc B1eb Aec8a57cee8d
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri

(BalkanWeb)

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb