Capture

Alert! “Vajtimi” i Mjedisit në prag të Ditës Botërore dhe problemet e pafundme në Shqipëri

“Do flasim për mjedisin për 5 qershorin ditën ndërkombëtare të mjedisit dhe 22 maji dita ndërkombëtare të diversitetit. Do të flasim sot për situatën në Shqipëri, se si është mjedisi”, tha autori i “Alert”, Granit Sokolaj.