Bb8e6a66 Ab13 40fa Aff9 Ad0914caf9b3

Kompanitë ndryshojnë prodhimin për nevojat e Covid 19/ Po shqiptarët ku do pushojnë këtë vit? (VIDEO)

Pandemia ka goditur globalisht ekonominë dhe cdo sektor ka ndjerë humbje gjatë kësaj periudhe, aq sa parashikohet që vitin e ardhshëm të mund të rikuperohen kostot.