281788239 560190365476203 1569429435384533352 N

Ndarja nga jeta e ish-Presidentit Nishani, Ilir Meta: Do kujtohet si një udhëheqës me integritet dhe vizion

28 Maj, 2022

CLOSE
CLOSE
©