TIRANE

Vera për studentët e Universiteti “Luarasi” është një kohë për të shtuar dijet e tyre. Krahas programit të rregullt mësimor, shkollat verore që zhvillohen, janë një mundësi e mirë që ata të zgjerojnë bagazhin.
Këtë të mërkurë u shpërndanë certifikatat e shkollës verore “Progresi dhe hapat drejt integrimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian”

Zëvendësrektorja e Universitetit Luarasi Ani Dasho, thotë se kjo shkollë verore, hap një tjetër dritare për studentët, dhe I përgatit ata për procesin e integrimit të Shqipërisë në BE.

Ndërsa dekani i fakultetit të Ekonimisë, professor Leontjev Çuçi, shpjegon çështjet kryesore që u trajtuan në këtë shkollë verore.

Ky projekt ka një kohëzgjatje 3 vjeçare, dhe për profesor Çuçin, është fillimi I ndërkombëtarizimit të Universitetit Luarasi

Qëllimi kryesor i shkollës verore dhe projektit Jean Monet, është që të krijojë ekspertë për procesin e integrimit evropian të Shqipërisë, që di të ndjekin hap pas hapi plotësimin e të gjithë kapitujve.

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb