VatanMed duke ndërthurur së bashku shëndetin dhe estetikën e ka ngritur në nivel arti mbjelljen e flokëve. Për performimin e këtij arti, posedon ekipe profesionistësh, të cilët krahas përdorimit të teknologjisë së fundit dhe metodat më inovative, ofrojnë gjithashtu kujdes gjatë tërë kohës.

Rënia e flokëve mund të ndodhë për arsye të ndryshme, dhe kryesisht na shfaqet si një problem estetik. Në ditët e sotme, falë proçedurave efektive për mbjelljen e flokëve, është e mundur rikthimi dhe rritja e tyre në mënyrë natyrale. Në të shkuarën për ndërhyrje të tilla kirurgjikale ka qenë e nevojshme të udhëtohet jashtë shtetit kundrejt shumave të konsiderueshme monetare. Tashmë këto shërbime mund të realizohen në qendër të Tiranës dhe ju mund ti përfitoni ato me çmime të arsyeshme në klinikën e re turke VatanMed.

Whatsapp Image 2021 08 23 At 3.05.14 Pm (2)
Whatsapp Image 2021 08 23 At 3.05.14 Pm (2)

VatanMed është themeluar në vitin 2007 me seli kryesore në Stamboll të Turqisë dhe operon në shumë vende të botës duke ofruar një gamë të gjërë shërbimesh në fushën e operacioneve estetike si edhe operacioneve të mbjelljes së flokëve, mjekrës, mustaqeve dhe vetullave. VatanMed aktualisht  ka 15 degë në katër kontinente: Evropë, Azi, Afrikë dhe Amerikë. Nga  themelimi e deri tani VatanMed u ka shërbyer për më shumë se 40,000 individëve. Tashmë prej dy viteve është e pranishme edhe në Shqipëri.

Whatsapp Image 2021 08 23 At 3.05.15 Pm
Whatsapp Image 2021 08 23 At 3.05.15 Pm

Klinika VatanMed ka ndërthurur së bashku shëndetin dhe estetikën duke e ngritur në nivel arti mbjelljen e flokëve. Për performimin e këtij arti, posedon ekipe profesionistësh, të cilët krahas përdorimit të teknologjisë së fundit dhe metodat inovative, ofrojnë gjithashtu edhe kujdes gjatë tërë kohës. Klinika  VatanMed për mbrojtjen e shëndetit vepron në përputhje me legjislacionin në fuqi duke i dhënë një rëndësi të vecantë  mjekëve dhe personelit shëndetësor në klinikë. Të gjitha operacionet kryhen në një nivel të lartë komoditeti dhe në salla të sterilizuara. Me qëllim të ndërtimit të besimit të ndërsjelltë ndermjet mjekut dhe pacientit, mjekët tanë profesionistë të ardhur nga Turqia qëndrojnë në Tiranë, gjë që mundëson ofrimin e shërbimit 24/7, sikurse edhe komunikim të rregullt me secilin prej pacientëve. Klinika VatanMed në Shqipëri në lidhje me të gjitha shërbimet e saj që ofron ju mundeson pajisjen me një çertifikatë garancie, e cili është e vlefshme në të  gjitha 15 degët e saj anembanë botës.

Whatsapp Image 2021 08 23 At 3.05.14 Pm (1)
Whatsapp Image 2021 08 23 At 3.05.14 Pm (1)

Procedurat për mbjelljen e flokëve realizohen pa dhimbje apo djegie për pacientët. Kënaqshmëria e pacientëve në lidhje me shërbimet tona është në nivelin më të lartë. Për të mundësuar këtë, VatanMed në gjirin e saj ka mbledhur mjekë dhe personel shëndetësor profesionistë të përgatitur maksimalisht, të cilët në çdo kohë janë të gatshëm që të ofrojnë ndihmë për secilin pacient. Periudha e shërimit pas ndërhyrjes kirurgjikale zgjat 7 deri në 10 ditë, periudhë gjatë së cilës VatanMed garanton 24  orë përkrahje.

Tradita dhe  profesionalizmi ynë gjithashtu edhe mijëra pacientë të kënaqur me mbjelljen e flokëve janë referencë e mjaftueshme për secilin person që ka probleme me rënien e flokëve dhe dëshiron t’i japi fund këtij shqetësimi këtu në Tiranë. Për të siguruar lumturinë e pacientëve tanë shqipëtarë, tashmë këto shërbime jua sjellim në Shqipëri duke ju bërë të mundur kështu eliminimin e shpenzimeve të udhëtimit dhe akomodimit.

Whatsapp Image 2021 08 23 At 3.05.15 Pm (2)
Whatsapp Image 2021 08 23 At 3.05.15 Pm (2)

Prandaj, nëse keni probleme me rënien e flokëve, dhe kjo gjë ju bën të ndiheni më të pasigurt dhe më të pakënaqur për të shijuar përsëri pamjen tuaj, ju nuk keni pse të udhëtoni në vende të largëta dhe të paguani shifra astronomike. Një pamje më të këndshme dhe më të re si edhe pa cënuar pamjen tuaj natyrale, mund ta fitoni vetëm në VatanMed.

Nëse keni nevojë për një ndërhyrje  të tillë, i cili me të vërtetë do ta ndryshojë jetën tuaj dhe do t’ua kthejë vetëbesimin, ju  lutem kontaktoni klinikën VatanMed në numrin e telefonit: +355 69 449 6000 duke rezervuar takimin tuaj për konsulte falas , ose na vizitoni ne klinikë e cila ndodhet në qendër të Tiranës, Rruga Dritan Hoxha Ndërtesa nr. 11 Hyrja 3 Kati 3 Tiranë (Zogu i zi).

Për më shumë informacione vizitoni Websiten e VatanMed: https://vatanmed.com/

 

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb
Etiketa: