Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
14:00

Angli - Panama

RUSI 2018
17:00

Japoni - Senegal

RUSI 2018
20:00

Poloni - Kolumbi


Australi, krokodili gjigand gjendet i ngordhur në lumin Fitzroy

Një nga krokodilët më të mëdhenj në historinë e Queensland, Australi, është gjetur i ngordhur nga policia në lumin Fitzroy në Rockhampton.

Kafsha e gjatë më shumë se pesë metra, kishte një plumb në kokë.
Ekspertët mendojnë se zhdukja e tij mund të shkaktojë një luftë të rrezikshme për supremacinë mes krokodilëve që mbeten, veçanërisht meshkujve të rinj. Policia dhe ambientalistët po hetojnë për vrasjen e tij.
(da.xha/BalkanWeb)


Komente ( 1 )