Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

SHBA – Jane Fonda u fotografua në rrugët e New York-ut me një fashë poshtë buzës.Misteri u zbulua nga vetë Aktorja e hollivudit këtë të hënë gjatë një konference për mediat, teksa prezantohej sezoni i katërt i serialit televiziv “Grace and Frankie”. Aktorja legjendare e cila në 21 dhjetor...

TIRANE – Komisioni për çështjet ligjore “Administrata publike dhe të drejtat e njeriut” ka nisur sot mbledhjen ku do të diskutohet projektvendimi “për krijimin e nënkomisionin për përzgjedhjen e kandidatëve dhe për anëtarët e Këshillit të Lartë Gjyqësor dhe Këshillit të Lartë të Prokurorisë”. Klotidla Bushka, anëtare e këtij...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.