Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

PRISHTINE- Obelisku “NewBorn”, i cili është i vendosur në qendër të Prishtinës që prej 10 vitesh, është zhvendosur përkohësisht nga vendi i tij i zakonshëm. Monumenti që bë simbol i shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, “NewBorn”, gjatë natës është ‘transformuar’ duke marrë kështu një pamje të re me rastin...

Ajo s’ka shumë kohë që është martuar me miliarderin maqedonas dhe Adelina Tahiri ka hedhur disa foto në Instastory ku tregon se ka marrë disa dhurata. Këngëtarja zbuloi se të gjitha janë veshje të markave të njohura e që janë të shtrenjta. Adelina po mundohet në këtë mënyrë të...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.