Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

VIDEO Qytetari nuk pranon të dalë nga makina, zihet me grushte me dy policë të Kosovës

sheri

Një qytetar nga Suhareka ka refuzuar të dalë nga makina, derisa është nxjerrë me dhunë. Kjo ka bërë që ai të nisë përplasjen me policët e Kosovës.

Ngjarja është filmuar disa ditë më parë, dhe aty shfaqen dy policët që përplasen me qytetarin, dhe pasi e gjuajnë e ulin në tokë për ta arrestuar.(BalkanWeb)


Komente ( 2 )