TIRANË

Kryeministri Edi Rama njofton se si do të bëhen lehtësimet e reja për lëvizjen. Rama shkruan se lehtësohet lëvizja për bizneset e lejuara dhe se do të rikthehen autobusët e furgonët për transportin. Po kështu do ketë leje-dalje për të marrë shërbime private dhe publike në çdo kohë brenda fashës orare zyrtare: 05.00-17.30.

Për të sqaruar lehtësirat kryeministri ka publikuar edhe një video.

“?LEHTËSOHET LËVIZJA PËR BIZNESET E LEJUARA! GATI “LEJE QARKULLIMI SIPAS NEVOJËS SË SUBJEKTEVE” NË www.e-albania.al
?TRE SEKSIONE TË DEDIKUARA SIPAS PROFILIT TË BIZNESIT, PËR:
✅ TRANSPORT PËR STAFIN ME AUTOBUSË OSE FURGONA
✅ LEJE-DALJE PËR TË MARRË SHËRBIME PRIVATE DHE PUBLIKE NË ÇDO KOHË BRENDA FASHËS ORARE ZYRTARE: 05.00-17.30
✅ LEJE E VEÇANTË PËR BIZNESET QË OFROJNË SHËRBIM 24/24
?KUJDES! ABUZIMI ME APLIKIMET PËR LEJE DUKE ZGJEDHUR SEKSIONIN QË NUK KA ASNJË LIDHJE ME AKTIVITETIN TUAJ, SJELL BLLOKIMIN E BIZNESIT TUAJ NË SISTEM.
?NDIQNI VIDEON ORIENTUESE PËR PROCEDURËN DHE TË GJITHA PAQARTËSITË! ?”, shkruan Rama.

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb