Qeveria e Kosovës në detyrë ka mbajtur mbledhjen e radhës ku ka aprovuar vendimin për shkarkimin e Bordit Drejtues të Shërbimit Klinik Universitar të Kosovës për arsye se nuk i ka përmbushur detyrat dhe përgjegjësitë e rëndësishme të përcaktuara me Statutin e SHSKUK-së dhe ka dështuar në arritjen e objektivave.

Me po të njëjtin vendim Qeveria ka emëruar Bordin e Ri në përbërje
Dr. Agreta Gecaj – Gashi – Qendra Klinike Universitare e Kosovës;
Dr. Aida Rexhepi– Qendra Klinike Universitare Stomatologjike e Kosovës;
Dr. Xhevat Jakupi – Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike;
Dr. Diana Dafota – Spitali i Përgjithshëm Gjakovë – Në bazë të rotacionit dhe përmbushjes së indikatorëve të kualitetit të shërbimeve shëndetësore;
Dr. Sadete Hadri – Shërbimet e Kujdesit Parësor Shëndetësor;
Dr. Mirsad Shkreta – Ministria e Shëndetësisë;Një (1) ekspert i menaxhmentit shëndetë sor, i zgjedhur në bazë të konkursit publik.

Kryesues i Bordit Drejtues të SHSKUK është emëruar Xhevat Jakupi nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, me mandat 1 vjeçar të cilin e pason me radhë në vitin e dytë përfaqësuesi i QKUK dhe në vitin e tretë përfaqësuesi i QKSUK./RTK

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb
Etiketa: