Cdo konsumator i rritur i birrës mund të jetë fitues çdo javë deri në datë 09 Shkurt 2021 në shorteun që hidhet LIVE në News24 në orën 16:00 çdo të martë, në emisionin “Rrugëtim me Anilën”.

Pjesëmarrja në shorte është e mundur për çdo konsumator të rritur i/e cila konsumon 5 produkte BIRRA TIRANA dhe dorëzon 5 tapa ose kanace të konsumuara në pikat e autorizuara për shpërndarjen e biletave të këtij shorteu dhe bëhet pjesmarrës në shorteun ku mund të fitojë 101 dhurata çdo javë.

Ftojmë të gjithë kosumarët e birrës të bëhen fitues në këtë shorte duke konsumuar produktet e freskëta dhe cilësore BIRRA TIRANA.

Në listën e mëposhtme janë publikuar të gjithë numrat serial të biletave fituese të shorteut të 5-të dhe qytetet ku këto bileta janë plotësuar. 

Bursa Studimi pranë universitetit “LUARASI”

Nr. Serial: 1220006336                      Tel.: 0683333587

 

Smart phone SAMASUNG Galaxy A21s

Nr. Serial: 1220012215                      RRESHEN

Nr. Serial: 1220020384                      BALLSH

Nr. Serial: 1220012214                      RRESHEN

 

Televizorë FUEGO Led 32’ 600 T 

Nr. Serial: 1220009937                      SHKODER

Nr. Serial: 1220017588                      TIRANE

Nr. Serial: 1220020205                      BALLSH

 

Zarfa me para, 10,000 Lek

 

Nr. Serial: 1220010556                      LEZHE

Nr. Serial: 1220012225                      RRESHEN

Nr. Serial: 1220007238                      TIRANE

Nr. Serial: 1220046095                      PESHKOPI

Nr. Serial: 1220009940                      SHKODER

Nr. Serial: 1220009983                      VAU I DEJES

Nr. Serial: 1220020251                      BALLSH

Nr. Serial: 1220007219                      SAUK

Nr. Serial: 1220015690                      TIRANE

Nr. Serial: 1220007617                      LEZHE

Nr. Serial: 1220012395                      LEZHE

Nr. Serial: 1220007492                      TIRANE

Nr. Serial: 1220012181                      LEZHE

Nr. Serial: 1220007111                      TIRANE

Nr. Serial: 1220007114                      TIRANE

Nr. Serial: 1220020364                      BALLSH

Nr. Serial: 1220020288                      BALLSH

Nr. Serial: 1220009214                      PESHKOPI

Nr. Serial: 1220017901                      BERAT

Nr. Serial: 1220015694                      SAUK

Set gotash me logo “BIRRA TIRANA”

 

Nr. Serial: 1220006345                      BERAT

Nr. Serial: 1220017964                      BERAT

Nr. Serial: 1220012314                      MAMURRAS

Nr. Serial: 1220006361                      BERAT

Nr. Serial: 1220020268                      BALLSH

Nr. Serial: 1220010333                      LEZHE

Nr. Serial: 1220006266                      BERAT

Nr. Serial: 1220015959                      TIRANE

Nr. Serial: 1220015862                      TIRANE

Nr. Serial: 1220010243                      LEZHE

Koli 24 x 0.33 me BIRRA TIRANA

 

Nr. Serial: 1220017932                      BERAT

Nr. Serial: 1220048547                      SHKODER

Nr. Serial: 1220007212                      TIRANE

Nr. Serial: 1220017587                      TIRANE

Nr. Serial: 1220017589                      TIRANE

Nr. Serial: 1220017468                      TIRANE

Nr. Serial: 1220020385                      BALLSH

Nr. Serial: 1220009981                      SHKODER

Nr. Serial: 1220015621                      SAUK

Nr. Serial: 1220017956                      BERAT

Nr. Serial: 1220007446                      TIRANE

Nr. Serial: 1220007452                      TIRANE

Nr. Serial: 1220007101                      TIRANE

Nr. Serial: 1220006352                      BERAT

Nr. Serial: 1220020255                      BALLSH

Nr. Serial: 1220049411                      TIRANE

Nr. Serial: 1220012316                      MAMURRAS

Nr. Serial: 1220015987                      TIRANE

Nr. Serial: 1220010190                      LAC

Nr. Serial: 1220007237                      TIRANE

Nr. Serial: 1220010315                      LEZHE

Nr. Serial: 1220018311                      KAVAJE

Nr. Serial: 1220005898                      DURRES

Nr. Serial: 1220010209                      LEZHE

Nr. Serial: 1220010002                      SHKODER

Nr. Serial: 1220006402                      KUCOVE

Nr. Serial: 1220012324                      LAC

Nr. Serial: 1220015761                      TIRANE

Nr. Serial: 1220048051                      VLORE

Nr. Serial: 1220007432                      TIRANE 

 

Bileta falas për shorteun e rradhës

Nr. Serial: 1220057786                      DURRES

Nr. Serial: 1220017337                      VLORE

Nr. Serial: 1220005686                      KUCOVE

Nr. Serial: 1220013200                      KAMEZ

Nr. Serial: 1220006530                      KUCOVE

Nr. Serial: 1220005579                      KUCOVE

Nr. Serial: 1220020281                      BALLSH

Nr. Serial: 1220009639                      SHKODER

Nr. Serial: 1220007498                      ELBASAN

Nr. Serial: 1220009634                      SHKODER

Nr. Serial: 1220010345                      LEZHE

Nr. Serial: 1220017596                      TIRANE

Nr. Serial: 1220013005                      TIRANE

Nr. Serial: 1220015942                      TIRANE

Nr. Serial: 1220010293                      LEZHE

Nr. Serial: 1220007068                      ELBASAN

Nr. Serial: 1220006127                      KAVAJE

Nr. Serial: 1220047885                      VLORE

Nr. Serial: 1220020280                      BALLSH

Nr. Serial: 1220012308                      MAMURRAS

Nr. Serial: 1220009667                      SHKODER

Nr. Serial: 1220017916                      BERAT

Nr. Serial: 1220009907                      SHKODER

Nr. Serial: 1220017951                      BERAT

Nr. Serial: 122017954                        BERAT

Nr. Serial: 1220010313                      LEZHE

Nr. Serial: 1220005656                      DURRES

Nr. Serial: 1220016101                      TIRANE

Nr. Serial: 1220012318                      LAC

Nr. Serial: 1220017903                      BERAT

Nr. Serial: 1220017921                      BERAT

Nr. Serial: 1220013593                      TIRANE

Nr. Serial: 1220015776                      TIRANE

Nr. Serial: 1220012391                      LEZHE

 

 

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb