Çfarë kanë parashikuar yjet për javën që sapo ka nisur. Cila do të jetë shenja më me fat, dhe si do të shkojnë planet tuaja? Lexoni horoskopin e përgatitur për ‘BalkanWeb’ nga astrologu i njohur Jorgo Pulla. Parashikimi javor 29/04/19 – 05/05/19

Saturni kthehet retrospektiv nga Jugu i Hënës tek Bricjapi në javën e fundit të Prillit. Koha për t’u përballur me të vërtetën dhe sqarimin e karmës suaj! Bëhuni gati për një fillim të ri emocionues të Shtunën me një Hënë të Re tek Demi bashkë me Uranin në të njëjtën shenjë!

Harroni karmën e vjetër – Bëni një fillim të ri këtë javë!
Saturni tek Bricjapi është në ndalesë dhe mendoni se një energji e rëndë bie mbi ju nga qielli. Koha për të harruar karmen e vjetër njëherë e përgjithmonë! Çfarë ju rëndon? Çfarë keni frikë? Çfarë vështroni, kufizime dhe detyrime? Ekzistojnë procese të ngurta, tradita, besime dhe struktura që janë larg prej përdorimit. Ka ardhur koha për të prishur muret që ndonëse ju vetë po i ngrini rreth jush, tani mendoni se po ju kufizojnë. Është koha për të ndërtuar diçka më të mirë.Tani nuk ka asnjë mënyrë tjetër të dilni nga labirinti. Ndryshimi do të hapë vetëm rrugë të reja para jush.Të Martën më 30 Prill, Saturni është prapa dhe fillon numërimi për këtë ndryshim.

Mund të hyjë në një periudhë të karakterizuar nga trazirat në komunikim dhe ide të freskëta! Më 3 Maj, Merkuri është gjashtëkëndësh me Binjakët, katror me Saturnin dhe Plutonin, dhe pastaj trekëndësh me Jupiterin. Jeni të ngazëllyer dhe me entuziazëm përpiqeni të vendosni rregull më 1 Maj, por të gjitha këto tronditje do ti përballoni me situata të pakëndshme dhe të vështira. Por ju nuk keni pse të keni frikë! Jupiteri ka fjalën e fundit, duke sjellë frymëzim, bujari, besim dhe optimizëm në një situatë tjetër të patolerueshme që ju bën të mbyteni. Shijoni ato që keni në mendje!

E Premtja është dita juaj me fat! Ndoshta lajmi më i rëndësishëm i kësaj jave është se kemi një Hënë të re tek Demi të Shtunën, më 4 Maj bashkë me Uranin. Ky është një sesion pozitiv dhe i rëndësishëm që ju jep kohën që ju nevojitet për të redaktuar ndryshimet që kanë shkuar në rrugën e tyre. Hëna transmeton dritë nga Urani tek Demi tek Dielli gjithë ditën e Shtunë dhe ju mund të kuptoni dhe interpretoni gjithçka që ndryshon! Ndoshta, natyrisht, nuk keni idenë se çfarë do t’ju sjellë e ardhmja, por gjërat kanë shkuar në rrugën e tyre. Ky muaj është i mirë për të eksperimentuar dhe duke ecur përpara, pasi të tejkaloni frikën tuaj!

Marsitek Binjakët është në kundërshtim me Jupiterin retrospektiv të Dielën dhe asgjë nuk ju kënaq. Mos lejoni që lakmia të prishë disponimin tuaj tani! Përveç kësaj, ndryshimet që dëshironi të ndodhin nuk do të jenë një natë, apo jo?

DASHI

Të përgjithshmet:
Java fillon me një pikëpamje katrore midis Merkurit në shenjën tuaj dhe Saturnit tek Bricjapi që mund t’ju bëjë absolut, por gjithashtu shumë të nxehtë me çdo gjë që nuk ju pëlqen.Natyrisht, ngjarja astrologjike kryesore e kësaj jave është Hëna e Re që zhvillohet tek Demi më 5/5. Kjo hënë e re e ka trekëndëshin të hapur me Saturnin dhe Plutonin nga Bricjapi dhe është përkrahës i fillimeve të reja, veçanërisht në çështjet e biznesit.

Parashikimet në dashuri:
Gjatë gjithë javës mund të ketë një distancë me partnerin tuaj dhe një zbavitje nga ndjenjat tuaja në një kontekst më të përgjithshëm, pasi katrori i Merkurit në shenjën tuaj me Saturnin nga Bricjapi nuk do t’ju lejojë të shprehni veten si të dëshironit. Hëna e re që ndodh në shenjën e Demit më 5/5 do t’ju shtyjë të ndërtoni një marrëdhënie të re ose të korrigjoni atë që tashmë keni.

Parashikimet profesionale:
Në fillim të javës duhet të jeni të kujdesshëm kur katrori i Merkurit në shenjën tuaj me Saturnin nga Bricjapi do të krijojë një tendencë për të thënë fjalë që mund të keqkuptohen nga njerëzit në mjedisin tuaj të biznesit.Natyrisht, edhe ndodh diçka e tillë, ju do të keni mundësinë ta korrigjoni, pasi në 3/5 trekëndëshi i Merkurit me Jupiterin nga Shigjetari do t’ju ndihmojë të justifikoheni!

DEMI

Të përgjithshmet:
Këtë javë do të keni një rol udhëheqës në ngjarjet kur Hëna e Re është në shenjën tuaj në 5/5 tregon se do të keni mundësi për të filluar një biznes të ri apo marrëdhënie personale.Në një kontekst më të përgjithshëm gjatë javës, duhet të jeni të kujdesshëm kur katrori i Merkurit nga Dashi me Saturnin nga Bricjapi tregon se mund të ketë sfonde dhe biseda nga njerëzit në mjedisin tuaj më të gjerë.

Parashikimet në dashuri:
Trekëndëshi i Merkurit tek Dashi me Jupiterin që ndodhet tek Shigjetari më 3/5 është shumë i dobishëm nëse doni të afroheni me një person që keni qenë më pare diçka në të kaluarën.Nëse e keni gjetur partnerin tuaj, Hëna e re që është në shenjën tuaj në 5/5 do t’ju ndihmojë të rinovoni marrëdhënien tuaj bashkë me të.

Parashikimet profesionale:
Katrori i Merkurit nga Dashi të Saturnit nga Bricjapi në muajin e parë sugjeron se mund të ketë probleme për çështjet e biznesit dhe duhet të jeni të duruar, sepse tani nuk është koha e duhur për të gjetur të drejtën tuaj. Hëna e re që ndodh në shenjën tuaj më 5/5 mund të jetë fillimi i një partneriteti të ri profesional.

BINJAKET

Të përgjithshmet:
Miqtë tuaj do të luajnë një rol të veçantë gjatë gjithë javës kur Merkuri nga Dashi tregon se do të keni kontakt të drejtpërdrejtë me ta. Katrori i Merkurit me Saturnin nga Bricjapi në 1 Maj mund të krijojë një distancë me një mik për shkak të pikëpamjeve të ndryshme. Mos e merrni personalisht pasi nuk do të zgjasë shumë dhe në 3/5, trekëndëshi i Merkurit me Jupiterin nga Shigjetari do t’ju ndihmojë të qetësoheni. Hëna e re që zhvillohet në shenjën e Demit më 5/5 do të zgjojë kujtimet!

Parashikimet në dashuri:
Java mund të fillojë me vështirësi të komunikimit, si në muajin e parë katrori i Merkurit nga Dashi me Saturnin nga Bricjapi mund të sjellin mosmarrëveshje me partnerin tuaj. Shmangni diskutimin e çështjeve që lidhen me palët e treta ose miqtë, pasi mjedisi juaj miqësor do t’ju japë arsye të mjaftueshme për mosmarrëveshje me njëri-tjetrin. Hëna e re që zhvillohet tek Demi më 5/5 mund të mbështesë një fillim të ri me një shok të vjetër.

Parashikimet profesionale:
Në rast se keni një marrëveshje biznesi me një person miqësor, duhet të jeni të kujdesshëm, pasi në fillim të javës, katrori i Merkurit tek Dashi me Saturnin tek Bricjapi mund të krijojë pak grindje mes miqve. Në 3/5, trekëndëshi i Merkurit me Jupiterin nga Shigjetari mund të zgjasë një bashkëpunim që ju tashmë keni nga të cilat do të dilni fitues në nivelet praktike dhe ekonomike.

GAFORRJA

Të përgjithshmet:
Këtë javë do të mendoni shumë për imazhin që ju tregoni dhe kjo mund të jetë shkak i vështirësisë në mbështetjen e mendimit tuaj dhe dëshirës tuaj, veçanërisht nëse mendoni se këto do të jenë shkak i pakënaqësisë për njerëzit tuaj të dashur. Katrori i Merkurit me Saturnin nga Bricjapi do t’ju krijojë vështirësitë. Shprehuni dhe do përpiqeni mjaftueshëm për të treguar diçka që dëshironi. Hëna e re që ndodh tek Demi më 5/5 do të vendosë terren të fortë në marrëdhëniet miqësore që sapo kanë filluar.

Parashikimet në dashuri:
Fillimi i javës do të jetë i veçantë për çështjet tuaja sentimentale, pasi nuk do të jetë e lehtë të gjeni një mënyrë për të shprehur veten dhe për të thënë atë që dëshironi. Katrori iMerkuritqë ndodhet tek Dashi me Saturnin nga Bricjapi mund të krijojë një distancë midis jush dhe partnerit tuaj dhe duhet të përpiqeni ta pakësoni atë. Nëse jeni beqar, Hëna e Re që do të zhvillohet në shenjën e Demit më 5/5 mund të krijojë një sfond erotik në një marrëdhënie miqësore.

Parashikimet profesionale:
Një javë që do ju shqetësojnë me çështjet e biznesit tuaj si Merkuri që ndodhet tek Dashi tregon se çështjet që lidhen me detyrimet profesionale dhe çështjet e karrierës do të jenë të larta në prioritetet tuaja. Katrori që formon me Saturnin nga Bricjapi mund të sjellë një mosmarrëveshje me një person në mjedisin tuaj profesional që do të ndikojë mjaftueshëm për ju, sepse nuk do të jeni në gjendje të thoni ato që dëshironi. Preferoni ta afroni atë në fund të javës, domethënë në 3/5, ndërkohë trekëndëshi i Merkurit, me Jupiterin nga Shigjetari, do të ndihmojë për ta zgjidhur atë pa “humbje”.

LUANI

Të përgjithshmet:
Këtë javë do të jeni mjaft të hutuar, ndërkohë mendja juaj do të shkojë në kujtimet e së kaluarës, sidomos kujtimet që ju japin emocione të këndshme. Katrori i Merkurit i cili është tek Dashi me Saturnin që është tek Bricjapi mund të shkaktojë një vështirësi në një plan që keni për ditët e ardhshme. Hëna e re që zhvillohet në 5/5 në shenjën e Demit do të krijojë kushtet e duhura për fillimin e një biznesi të ri.

Parashikimet në dashuri:
Këtë javë mund të ketë disa vështirësi në komunikim në marrëdhënien me partnerin tuaj, pasi katrori i Merkurit nga Dashi me Saturnin nga Bricjapi do t’ju bëjë kritik ndaj tij dhe kjo do të krijojë reagime. Nëse jeni beqar preferoni qasjet sentimentale nga fundi i javës, si në 3/5, trekëndëshi i Merkurit me Jupiterin nga Shigjetari do të jetë veçanërisht i dobishëm në çështjet emocionale. Nëse një marrëdhënie është krijuar në lidhje me partnerin tuaj, përfitoni nga aspekti i favorshëm në mënyrë që të josheni dhe të zgjidhni çështjet që janë shfaqur.

Parashikimet profesionale:
Çështjet tuaja të biznesit nuk do të jenë me interes në këtë javë, edhe pse do të gjejnë mundësi të shfaqen para jush. Hëna e re që ndodh në shenjën e Demit më 5/5 hap rrugën për një “ndryshim lundrimi” për një çështje biznesi ose një interes të ri profesional.Katrori nga Dashi me Saturnin nga Bricjapi në fillim të javës do të krijojë disa vështirësi në çështjet e jetës së përditshme që mund të prishin përkohësisht gjendjen tuaj.

VIRGJERESHA

Të përgjithshmet:
Këtë javë ka mundësi të mendoni se nuk mund të shprehni vetveten dhe nuk mund të thoni atë që dëshironi dhe e vërteta është se katrori i Merkurit nga Dashi me Saturnin nga Bricjapi nuk do të jetë ndihmëse. Për shkak të faktit se komunikimi do të paraqesë disa vështirësi, përpiquni të menaxhoni me mençuri talentet tuaja të komunikimit, pasi do të jetë e lehtë të jeni kritik dhe të rreptë edhe me njerëzit tuaj të dashur. Hëna e re që zhvillohet tek Demi më 5/5 mund t’ju sjellë mundësinë të filloni një rrugë trajnimi ose të keni një sukses në një çështje edukative.

Parashikimet në dashuri:
Hëna e re që po zhvillohet tek Demi më 5/5 do t’ju ndihmojë të evoluoni në favorin tuaj një histori emocionale që ka dalë kohët e fundit. Ajo që duhet të bëni është që të jeni sa më i sinqertë me atë që ju pëlqen dhe të mos përpiqeni të krijoni përshtypje që nuk korrespondojnë me realitetin. Nëse e keni gjetur partnerin tuaj, mendoni të bëni një udhëtim në një destinacion të afërt për të rinovuar marrëdhënien tuaj.

Parashikimet profesionale:
Çështjet tuaja të biznesit do të punojnë shumë për ju këtë javë, por Merkuri nga Dashi nuk do t’ju ndihmojë t’i përballoni lehtësisht. Ajo që duhet të shikoni është disponimi juaj kritik, i cili do të bëhet intensiv dhe mund të shkaktojë distanca me njerëzit në mjedisin tuaj të biznesit. Deri në fund të javës situata do të bëhet më e mirë pasi trekëndëshi i Merkurit me Jupiterin nga Shigjetari më 3/5 do të japë një dorë ndihmëse.

PESHORJA

Të përgjithshmet:
Një javë në të cilën jeni thirrur për të mbajtur ekuilibrin në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale si dhe katrori i Merkurit tek Dashi me Saturnin tek Bricjapi do të krijojë baza për keqkuptime. Nëse thoni diçka që nuk ju pëlqen apo mendoni se jeni gabim, preferoni të flisni, pasi atmosfera do të jetë e ngrirë në mënyrë të rrezikshme. Në 3/5, Merkuri merr një vështrim të favorshëm me Jupiterin tek Shigjetari dhe tregon se takimet me njerëzit tuaj të dashur do t’ju lodhin.

Parashikimet në dashuri:
Në fillim të javës, ka mundësi të ndjeni se jeni larguar nga partneri juaj pasi katrori i Merkurit nga Dashi dhe Saturni nga Bricjapi mund të sjellë fjalë që lëndojnë. Mundohuni të mbani ekuilibrin. Në 3/5, trekëndëshi i Merkurit me Jupiterin nga Shigjetari mund të sjellë një njohje të re për ju që jeni beqar.

Parashikimet profesionale:
Hëna e re, e cila zhvillohet tek Demi më 5/5, do të krijojë pasiguri sidomos kur të mendoni për çështjet e biznesit tuaj. Kujdes pasi kjo do t’ju bëjë të ulni aftësitë tuaja dhe kjo varet nga ju. Trekëndëshi i Merkurit nga Dashi me Jupiterin nga Shigjetari më 3/5 do të sjellë pranë jush njerëz që do të tregojnë mbështetjen e tyre në fytyrën tuaj.

AKREPI

Të përgjithshmet:
Këtë javë ju kërkohet që të merreni me punët dhe detyrat e përditshme, si dhe disa çështje punë, ndryshe sa më shumë t’i lini aq më shumë do të bëhen. Katrori i Merkurit me Saturnin nga Bricjapi mund të krijojë vështirësi në ndërmarrjen tuaj pasi do të ndjeni se marrëdhëniet me të tjerët do të jenë përmes pengesave. Hëna e re që zhvillohet në shenjën e Demit më 5/5 do të hapë rrugën për një marrëdhënie të re ose një partneritet të ri

Parashikimet në dashuri:
Këtë javë, ka shumë mundësi të dëshironi të filloni një fillim të ri në marrëdhënien tuaj në rast se e keni gjetur bashkëshortin tuaj ose keni më shumë mundësi që të filloni një marrëdhënie nëse jeni beqar. Trekëndëshi i Merkurit me Jupiterin nga Shigjetari në 3/5 do t’ju ndihmojë të komunikoni dhe të afroheni me njerëz që do t’ju tregojnë që nuk do t’i kaloni ato pa u vënë re dhe kjo do të rrisë vetëbesimin tuaj. Hëna e re që zhvillohet në 5/5 në shenjën e Demit mund të jetë fillimi i një marrëdhënieje të re.

Parashikimet profesionale:
Hëna e re që zhvillohet në 5/5 në shenjën e Demit mund të sjellë një propozim të ri për bashkëpunim, ose mund të zgjasë një partneritet që keni filluar. Trekëndëshi i hapur që ka me Saturnin dhe Plutonin tek Bricjapi është shumë i dobishëm për të zbatuar dhe vënë një themel të fortë në sipërmarrjen tuaj të biznesit. Kjo Hënë e re gjithashtu mund të mbështesë një bashkëpunim që kohëve të fundit ka nevojë për “forcim”.

SHIGJETARI

Të përgjithshmet:
Një javë fillon me një gatishmëri për t’u marrë me njerëz dhe aktivitete që ju gëzojnë, por nuk duhet të harroni se do të ketë disa çështje në lidhje me punën që ju duhet të merreni. Katrori i Merkurit nga Dashi me Saturnin nga Bricjapi në fillim të javës tuaj tërheq vëmendjen në çështjet financiare, pasi duhet t’i menaxhoni ato.

Parashikimet në dashuri:
Këtë javë mund të ketë disa keqkuptime në lidhje me marrëdhënien me partnerin tuaj që do të fillojnë nga përshtypjet e gabuara. Nëse nuk doni të ndodh diçka e tillë preferoni të transferoni ndjenjat tuaja, edhe pse katrori i Merkurit nga Dashi me Saturnin tek Bricjapi do ta bëjë këtë përpjekje shumë të vështirë. Nëse jeni beqar trekëndëshi i Merkurit me Jupiterin në shenjën tuaj në fund të javës, do t’ju ndihmojë të gjeni përsëri gjendjen tuaj të komunikimit dhe të afroheni me dikë që do të tërheqë interesin tuaj.

Parashikimet profesionale:
Hëna e re, e cila ndodh tek Demi më 5/5, do t’ju vërë në procesin e kërkimit të mënyrave për ta bërë jetën tuaj të përditshme më “miqësore”. Çështjet e punës mund të gjejnë zgjidhje gjatë kësaj jave për aq kohë sa ju i tërhiqni logjikisht. Është e mundur për të gjetur njerëz në mjedisin tuaj të punës të cilët do të mbështesin planet tuaja.

BRICJAPI

Të përgjithshmet:
Këtë javë, do të keni tendencën për të marrë çdo bisedë – veçanërisht ato nga njerëzit tuaj të dashur – me rezultat të bëhen me lehtë të krijoni keqkuptime. Katrori i Merkurit që ndodhet tek Dashi me Saturnin në shenjën tuaj do të përforcojë këto keqkuptime dhe do të krijojë kushte të duhura për të krijuar distanca. Ndërkohë sa më shumë të shkojnë ditët e javës gjërat do të përmirësohen. Kulmi do të jetë e Diela, ku Hëna e Re do të zhvillohet në shenjën e Demit dhe do t’ju mbush me optimizëm duke sjellë fillime të reja në jetën tuaj personale.

Parashikimet në dashuri:
Hëna e re që zhvillohet tek Demi të Dielën mbështet fillimet e reja në jetën tuaj personale. Nëse e keni gjetur tashmë partnerin tuaj, bisedoni me të rreth çështjeve që mund të ekzistojnë në marrëdhënien tuaj, pasi do të ketë mundësi, për të ndryshuar gjithçka për mirë. Nëse jeni beqar, ka mundësi të fillojë një marrëdhënie e re serioze emocionale me perspektiva të cilat do të shoqërohen me fjalë dhe veprime.

Parashikimet profesionale:
Çështjet që kanë të bëjnë me çështjet e biznesit tuaj mund të shkaktojnë tensione midis partnerëve dhe bashkëpunëtorëve këtë javë, kështu që nëse nuk dëshironi që të bëhen gjithnjë e më të medhë preferoni të mos i lini të përjetësohen. Katrori i Merkurit nga Dashi me Saturnin në shenjën tuaj do t’ju bëjë absolutë dhe shumë të rreptë me të tjerët. Në 3/5, trekëndëshi i Merkurit me Jupiterin nga Shigjetari do të lehtësojë klimën dhe do ju ndihmojë në punën tuaj.

UJORI
Të përgjithshmet:
Këtë javë fillojmë një komunikim që do të krijohet nga Merkuri katror nga Dashi me Saturnin nga Bricjapi dhe ju ftojnë për të gjetur një mënyrë për të komunikuar pa keqkuptime. Dëmi më i madh mund të bëhen fjalë që nuk do të thuhen se ato do të diskutohen, kështu që preferoni për çështje të rëndësishme që të ndiqnin zgjidhjen e dialogut që është më e mira. Hëna e re që zhvillohet tek Demi më 5/5 mund të sjellë idenë e një lëvizjeje ose rinovimi në shtëpinë tuaj.

Parashikimet në dashuri:
Këtë javë ka mundësi të merrni vendime që madje mund të befasojnë partnerin tuaj, pasi Hëna e re që po zhvillohet tek Demi më 5/5 do të krijojë një terren të mirë për ndryshime. Një ndryshim në shtëpi, një rinovim në hapësirën e jetesës, ose vendimi për të bashkëjetuar me të është një nga skenarët e mundshëm të Hënës së Re. Nëse jeni beqar nuk përjashtohet të bëni një njohje e cila që do të flasë me zemrën tuaj dhe shumë shpejt do të zhvillohet marrëdhënia juaj.

Parashikimet profesionale:
Këtë javë do të jeni më të shqetësuar me çështje të tjera, si çështjet që kanë të bëjnë me njerëzit tuaj dhe shtëpinë tuaj dhe për këtë arsye nuk do të jenë në ballë të interesit tuaj. Sidoqoftë, duhet të jeni të kujdesshëm pasi Merkuri katror nga Dashi me Saturnin nga Bricjapi në muajin e parë mund të krijojë distanca me njerëzit që jeni në mjedisin tuaj të biznesit për shkak të disa keqkuptimeve.

PESHQIT

Të përgjithshmet:
Këtë javë ju kërkohet të jeni të kujdesshëm me bisedat që do të bëni në mjedisin tuaj miqësor, pasi këto mund të krijojnë një pakënaqësi të përgjithshme.Katrori i Merkurit nga Dashi me Saturnin nga Bricjapi do ju ndihmojë në keqkuptimet kështu që duhet të kurseni atë që thoni.Hëna e re që zhvillohet tek Demi më 5/5 do t’ju ndihmojë të bëni njohje të reja që do të jenë të dobishme për ju personalisht ose profesionalisht.

Parashikimet në dashuri:
Më parë këtë javë katrori i Merkurit nga Dashi me Saturnin nga Bricjapi mund të krijojnë distancën e komunikimit. Nga ana tjetër, partneri juaj mund të ju tregojë fjalë që do të tingëllojnë të çuditshme, edhe nëse nuk do t’i favorizoj ato. Dialogu do ju ndihmojë në zgjidhjen e keqkuptimeve të tilla dhe në 3/5, trekëndëshi i Merkurit me Jupiterin nga Shigjetari do të favorizojë çdo përpjekje për të zgjidhur çështje të tilla. Nëse jeni beqar, Hëna e Re që zhvillohet tek Demi më 5/5 do t’ju sjellë me një pikëpamje të veçantë!

Parashikimet profesionale:
Këtë javë, disa nga çështjet tuaja profesionale në pritje mund të zgjidhen duke kontaktuar njerëzit e duhur, dhe duhet të mbani mend se marrëdhëniet publike do të luajë një rol të madh në punët tuaja të biznesit. Hëna e re që zhvillohet tek Demi më 5/5 mund t’ju sjellë një partneritet të ri nëse jeni të angazhuar profesionalisht ose mund të sillni një njohje të re me perspektivat e karrierës.

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb