Tifozët anglezë besojnë se kanë zbuluar arsyen e eliminimit nga Kupa e Botës. Arsyeja ka një emër dhe fytyre, ai është Mik Jager.

Rreth tij ekziston një teori se çdo ekip që ai mbështet, humbet. Me një fjalë është ters. Ikona e Rolling Stons ka një historik jo shumë të lumtur me praninë e tij në stadiume.

Në 2010 ai ndodhej me Bill Klinton në stadium për të mbështet SHBA-në, por ata u mundën nga Gana 2-1. Katër vjet më vonë, Jager zgjidhi të mbështeste Brazilin dhe ata u turpëruan 7-1 nga Gjermania. Të gjithë “u trembën” kur e panë atë në stadiumin e Moskës…
Burimi: http://www.panorama.com.al/sport/anglezet-gjejne-fajtorin-e-eleminimit-kur-eshte-ai-ne-stadium/

Etiketa: