Emisioni CHIC

CHIC
Nje program qe synon ti drejtohet nje target grupi teleshikuesish te apasionuar pas artit, te interesuarve direkte ne ngjarjet kulturore shqiptare, por edhe informativ per te gjithe, profesioniste apo amatore.

Ky show do te perpiqet te nderthure forma te ndryshme te artit, perfshire artet vizuale, muzike, arkitekture, design, literature dhe mode.
Realizuar dhe drejtuar nga Fjodora Fjora, CHIC do te jete nje format televiziv I fokusuar kryesisht mbi historipersonale, performance dhe opinione qe jane te lidhur me fusha kryesore te artit si muzike, kinema, teater, botime te reja etj.


share_01share_02