Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

‘Blindohet’ Hong Kongu për shkak të tajfunit Hato, anulohen 420 fluturime

Një tajfun i fuqishëm po shkon drejt Hong Kong-ut, që në pritje të tij ka blinduar vendin.

Rreth 420 fluturime janë anuluar, shkollat dhe zyrat janë mbyllur, teksa masa të mëdha janë marrë për të përballuar këtë stuhi të fuqishme në çdo zonë.

Alarmi i lëshuar nga autoritetet është i nivelit 10, nga më të lartët e regjistruar. Tajfuni Hato do të ketë erëra me shpejtësi deri në 192km/orë.
(da.xha/BalkanWeb)