Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari

Britani e Madhe, erërat e Ofelisë janë shumë të forta, ujëvara ndryshon drejtim

ofelia

BRITANI E MADHE-Erëra shumë të forta aq sa kanë ndryshuar drejtimin e ujëvarës.
Uragani Ofelia, pasi goditi Portugalinë, Spanjën dhe Irlandën ka mbërritur në Mbretërinë e Bashkuar.
Në pamjet e regjistruar në Mallerstang, në rajonin e Cumbria, në veri-perëndim të Anglisë, duket fuqia e madhe e stuhisë.
(da.xha/BalkanWeb)