Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Në kuadër të procesit kryesor gjyqësor kundër organizatës terroriste FETO/PDY, Turqia ka përgatitur kërkesat për ekstradimin e 45 të akuzuarve për të cilët është konstatuar se gjenden në shtete të ndryshme, përfshirë edhe Shqipërinë Në kuadër të procesit kryesor gjyqësor kundër organizatës terroriste FETO/PDY, Turqia ka përgatitur kërkesat për...

SHBA– Sekretari amerikan i Shtetit, Rex Tillerson, thotë se dhuna kundër rohingave në Mianmar përmbush përkufizimin si spastrim etnik. Në një deklaratë dje, shefi i diplomacisë amerikane tha se pas një analize të kujdesshme të fakteve, del qartë se situata në shtetin Rakhine dëshmon për spastrim etnik kundër rohingave....

Nuk ishte i shkurtër, nuk kishte fobi nga macet, edhe pse e donte artin nuk ishte ai që çoi Monna Lisa në France.Dhe është meritë e tij, që sot kemi ushqimin e konservuar ,kodin civil dhe përkthimin e hieroglifeve. Francezët në fund të shekullit të tetëmbëdhjetë, patën si kryetar...

ITALI-Shpulla, ulërima, fëmijët përplasen përtokë, videoje shokuese në çerdhen e Vercelli ‘Ti thyej dhëmbët’, ‘Shpresoj të të thyhet dora’, ‘Ta përdredh kokën’ dhe të tjera kërcënime të tjera dhe të bërtitura fëmijësh, goditje në fillim me shpulla, pastaj me grushte në kokë. Fëmijët në një çerdhe në Vercelli terrorizohen...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.