Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |
Lajme
Grupet
Rezultatet
Kalendari
RUSI 2018
14:00

Belgjikë - Tunizi

RUSI 2018
17:00

Republika e Kores - Meksikë

RUSI 2018
20:00

Gjermani - Suedi


Në vitin e 20-të të kompeticionit të bukurisë Miss Shqipëria, në Tiranë u zgjodh më e bukura e Shqipërisë. Alba Barjami është konkurrentja që fitoi mes 31 konkurrenteve në këtë garë bukurie. Bukuroshe nga qytete të ndryshme të Shqipërisë dhe diasporës kanë zhvilluar një tur 8-ditor në disa qytete,...