Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Një tjetër shtet njeh pavarësinë e Kosovës. Bëhet fjalë për Guinea-Bissaus. Ministri i shtetit të Guinea-Bissau, Fabien Sagna, gjatë ditës së sotme i ka dorëzuar presidentit Hashim Thaçit, letrën e njohjes së Kosovës nga ky shtet, duke hedhur kështu poshtë pohimet e ministrit të Jashtëm të Serbisë, Ivica Daçiç....

Nënshkrimi i deklaratës së përbashkët, respektivisht aneksit të Marrëveshjes për demarkacionin e kufirit mes Malit të Zi dhe Kosovës, është një hap i rëndësishëm drejt përmirësimit të mëtejshëm të marrëdhënieve të përgjithshme mes dy vendeve. Kështu thuhet në deklaratën e sotme të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Malit...

PRISHTINE- Akademiku Rexhep Qosja i bashkohet personaliteteve që kanë refuzuar dekoratën nga Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi për kontributin në rastin dhjetë vjetorit të Pavarësisë së Kosovës. Qosja thotë se do të donte të mos ishte i detyruar të refuzojë këtë çmim, që sipas tij do të duhej t’u...

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.