Menu Krye Të Fundit | Shqipëria |

Kjo është sfida më e re që ka “çmendur” rrjetet sociale (VIDEO)

erer

Pas shumë sfidave që janë bërë virale pasi morën spunto nga “Ice Bucket Challenge”, kjo është e radhës. Quhet “Sfida e kutisë” është sfida e re që po çmend rrjetet sociale.

Në fakt videoja e parë është postuar në Twitter në 2014 nga Ariel Oliver.

Videoja e saj u shpërnda 130 mijë herë dbrenda pak ditësh dhe shumë të tjerë u përpoqën ta iminotin.


Komente ( 1 )Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.