Pas tmerrit që përjetuan Shtetet e Bashkuara të Amerikës pas uraganit Irma, sot qytetarët po përballen me dëme të mëdha.

Në një kohë kur më shumë se 25 për qind e shtëpive në Florida u rrafshuan tërësisht, ka ende shpresa për të riparuar dëmet.

Ky uragan u konsiderua si më katastrofiku që nga viti 2007, dhe këto fotografi kanë sjellë pikërisht disa prej momenteve më të këqija që la pas Irma.
0b63aacd6006cd4e53d7c3e808524161

0dc8cbe85b662a80b15805f8e3497c5c

1c424de05a2724c2254597d22f02d80b

3e0032d2a2446ade24a2666274e1039b

6a62489bcc206a5e2359d14828f6ae03

687dedd2b1e75206f6ddb8c40ba0fea3

bb3b575e199eee5c609db2a6cfd03e26 (1)

c177cff3204d5b6d22e7d21f887f581b

cef4ffdc94979d74c1fb16de6154ea1d
fa8e0dfeaf6707254f4a67bc5ec962c6
(ed.me/BalkanWeb)

Etiketa: