Këshilli Bashkiak zhvilloi sot mbledhjen e tij të radhës, ku miratoi një sërë vendimesh të rëndësishme me karakter social, që kanë ndikim në jetën e shumë familjeve dhe qytetarëve të Tiranës.
41 familje të tjera të kryeqytetit do të kenë mundësi që me vendimin e sotëm të mund të marrin një bonus për përballimin e qerasë së shtëpive.

Bonusi i Strehimit është një nga format e trajtimit me strehim për familjet në nevojë, në bazë të sëcilit subvencionohet një pjesë e konsiderueshme e qirasë së banesës, për familjet të cilat jetojnë me qira dhe kanë të ardhura të pamjaftueshme për ta përballuar atë.

Çdo aplikues i interesuar i cili përmbush kriteret për aplikim sipas akteve ligjore në fuqi duhet të drejtohet pranë njësisë vendore ku figuron të jetë i regjistruar për të plotësuar formularin e strehimit për Bonus Qiraje.

Bashkëngjitur lista me emrat

Nr Emër Atësi Mbiemër Njësia Administrative
1 Rovena Bajram Mema 9
2 Halit Imer Karaj 1
3 Fatbardha Iljaz Hasandoçaj 9
4 Erlanda Medin Zaho 9
5 Dhuratë Masar Haxholli 9
6 Fatbardha Ali Sela 3
7 Anila Jakup Kurtaj 6
8 Drini Irfan Hoxha 9
9 Gëzim Ismail Beqollari 1
10 Hava Rako Qeli 5
11 Brunilda Adriatik Shpendi 3
12 Hamide Osman Plaushku 1
13 Aneta Sadik Hajdari 11
14 Florida Osman Prenga 1
15 Valentina Mirash Gjergji 11
16 Valbona Hysen Kuçi 6
17 Razije Sami Basha 6
18 Albert Ndue Lleshi 6
19 Emenilda Gezim Ziu 11
20 Nik Pal Lleshi 11
21 Modesa Ferdinand Petriti 7
22 Olta Kujtim Selmanaj 3
23 Shpetim Rexhep Maxhalaku 3
24 Mario Hamit Martini 6
25 Donika Jani Lozi 9
26 Hydajete Ymer Mançellari 8
27 Arta Nikoll Nikolli 11
28 Arbana Syrja Ymeraj 4
29 Sanije Shpetim Duka 2
30 Ermira Islam Gradica 4
31 Blerina Refat Xhaferri 2
32 Blerina Bujar Pajenga 2
33 Marie Gjin Nikolli 4
34 Gjeta Tome Toma 1
35 Fatmir Agim Myslymi 6
36 Matilda Artan Mina 1
37 Zyhra Hasan Gjapi 2
38 Ermir Habip Selami 3
39 Emanuela Rrustem Celaj 4
40 Hazis Qamil Meka 2
41 Qemal Seit Zika 3

Për t’u bërë pjesë e grupit "Balkanweb" mjafton të klikoni: Join Group dhe kërkesa do t’ju aprovohet menjëherë. Grupi Balkanweb