Luiza Gega ka arritur t’i bëjë të gjithë shqiptarët krenarë në garat e vrapimit në Kampionatin Europian të Atletikës. Shqiptarja ka shkuar në finale por nuk ka arritur të shkëlqejë. Ajo është renditur në vendin e katërt dhe ka qenë larg podiumit për vetë 32 të qindat e sekondat.


Në garën finale të 3000 metrave me pengesa Luiza shfaqi disi problem në kalimin e pengesave ndërsa në vijë të drejtë ajo afrohej shumë me vendin e tretë.

Shumë pranë medaljes por nuk ia del, ndoshta nuk ishte viti i saj, pas shumë problemeve dhe akuzave të shumta ajo përsëri arriti të shkonte deri në finale pavarësisht se nuk arriti të siguronte një medalje./paanoramasport/

(BalkanWeb)