Kjo është gruaja me flokët më të gjatë në botë, e cila i mban ato në formë gershetash te vegjël, është martuar me një parukier, të cilin e njohu online, pas rekordit të vendosur për gjatësinë më të madhe të flokëve rasta, rreth 17 metra.


Tashmë ai merret me përkujdesjen e flokëve të saj, të cilat duan dy ditë të lahen dhe të thahen.

E njohur me nofkën “Rasta Rapunzel”, 50–vjeçarja Asha Mandela është paralajmëruar disa herë nga mjekët që mund të përfundojë e paralizuar nga pesha e flokëve të saj, që po i shkaktojnë dëmtime të shpinës.
Asha-Mandela-3

Asha-Mandela-1

Asha-Mandela-2

floket1-780x439