Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, njoftoi sot në një deklaratë për shtyp shkarkimin e 12 drejtuesve të policisë së Elbasanit.

Ai u shpreh se këto shkarkime vijnë si pasojë e mos bërjes së detyrës si duhet. “Struktura drejtuese në Elbasan u tregua e paaftë,” tha Çako.

Drejtori i Përgjithshëm gjithashtu njoftoi se cili do të vihet tashmë në krye të policisë ë Elbasanit.

“Është vendosur që në drejtim të policisë së Elbasanit të vihet një nga drejtuesit më të larë të policisë, për drejtimin e strukturave vendore, qoftë dhe për rikonstruktimin e policisë, Altin Qato,” tha Çako.

Altin Qako ka mbajtur postin e Drejtorit të Përgjithshëm për Rendin e Sigurinë Publike.

Image result for altin qato

 (e.f/BalkanWeb)