Kanë dalë fotografitë e para nga spitali ku djemtë e përmbytur në Tajlandë, pas shpëtimit të tyre dramatik nga një shpellë e përmbytur.

Në imazhe duken disa djem me maska në fytyrë dhe me veshje spitalitore duke dhënë shenjë shprese.

Fotografitë u botuan pasi u finalizuan me sukses përpjekjet jashtëzakonisht komplekse për t’i nxjerrë ata gjallë.

“The Thai Navy Seals” publikoi gjithashtu video të re që tregonte se si funksionoi shpëtimi. Fëmijët qëndruan të bllokuar për 18 ditë brenda shpellës pasi reshjet e shiut shtuan ndjeshëm prurjet brenda saj, duke bllokuar daljen e tyre.

We're ok! Members of the Wild Boars football team are seen being treated at a hospital in Chiang Rai, their parents on the other side of a glass windowGetting better: While some of the boys were lying down, others are seen sitting up and making gestures to the camera

BalkanWeb

Etiketa: