Pas shumë sfidave që janë bërë virale pasi morën spunto nga “Ice Bucket Challenge”, kjo është e radhës. Quhet “Sfida e kutisë” është sfida e re që po çmend rrjetet sociale.


Në fakt videoja e parë është postuar në Twitter në 2014 nga Ariel Oliver.

Videoja e saj u shpërnda 130 mijë herë dbrenda pak ditësh dhe shumë të tjerë u përpoqën ta iminotin.

https://www.youtube.com/watch?v=A0ped-aqfFc