Në moshën 21-vjeçare Gwilym Pugh punonte me orë të tërë pas një skrivanie, ku hante ushqime të shpejta e nuk bënte asnjë lloj aktiviteti fizik. Një ditë ai del para pasqyrës pa vetën e vet, e cila nuk i pëlqente dhe papritur vendos të ndyshojë jetën e tij shkruan The Sun.
nintchdbpict000385701519
Por për këtë gjë duhej shumë vullnet, pak ndryshim në look dhe më pas të përfundosh në faqet e para të revistave më të mëdha të modës.7 vjet më parë vendosi të ndryshojë stilin e jetesës, t’i nënshtrohej një diete të shëndetshme dhe një regjimi të moderuar në palestër.

nintchdbpict0003853126941

Brenda dy vjetësh Gwilym u shndërrua në një yll frymëzues në Instagram. Numri i ndjekësve u rrit me shpejtësi, aq sa ra edhe në sy të David Beckham, që e ka promovuar në disa reklama, madje edhe në faqen e parë të revistës së famshme “GQ”.

nintchdbpict000385702075
(er.cu/BalaknWeb)