Pavarësisht ngjarjes së një ditë më parë ku u tentua të therej me thikë trajneri i Vllaznisë, Ernest Gjoka sot stërvitja në fushën sportive “Reshit Rusi” është zhvilluar normalisht, siç raporton për “BalkanWeb” gazetari Senad Nikshiqi.

Trajneri Gjoka në fillim nuk ka qënë dhe stërvitja ka nisur pa të. Tekniku Gjoka ishte në policinë e Shkodrës për pak minuta.
vllaznia53232

vllaznia stervitje
Pasi ka kryer në polici tekniku Gjoka i është bashkuar stërvitjes edhe pse me vonesë. Për ngjarjen vazhdon që të ketë persona që shoqërohen, por ende nuk është arritur të shkohet tek autori.
(BalkanWeb)